Εκτός Εθνικής ανδρών ο Μποχωρίδης λόγω καταπόνησης!

Η πρώτη εμπειρία του Λευτέρη Μποχωρίδη στην Εθνική Ανδρών ολοκληρώθηκε. Ο νεαρός γκαρντ υποβλήθηκε σε εξετάσεις, αποδείχθηκε ότι είναι καταπονημένος από τις συνεχείς υποχρεώσεις και κατόπιν συμφωνίας του Άρη με το επιτελείο της Εθνικής, θα ξεκουραστεί.

Η «εμφάνιση» του Μποχωρίδη στο Αλεξάνδρειο προχθές το απόγευμα για την επίσημη πρώτη των κίτρινων, προβλημάτισε έντονα τον Βαγγέλη Αγγέλου. Ο διεθνής παίκτης παραδέχθηκε ότι μέσα σε διάστημα (περίπου) τριών μηνών έχασε έξι κιλά και απευθείας κινήθηκαν οι διαδικασίες ώστε να υποβληθεί σε αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Αυτές επιβεβαίωσαν τους φόβους των ανθρώπων του Άρη, καθώς αποδείχθηκε ότι ο οργανισμός του παίκτη είναι καταπονημένος από τις συνεχείς υποχρεώσεις. Ακολούθησαν επαφές των ανθρώπων του Άρη με τον μάνατζερ της Εθνικής και παλιό παίκτη των κίτρινων Νίκο Φιλίππου, αλλά και με τους ανθρώπους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Αγγέλου επικοινώνησε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Αντρέα Τρινκιέρι, του εξήγησε την σοβαρότητα της κατάστασης, αλλά και τον κίνδυνο εξάντλησης του οργανισμού του 19χρονου παίκτη, όπως και τον αντίστοιχο σοβαρού τραυματισμού.

Οι επιτελείς της Εθνικής έδειξαν κατανόηση και υπό αυτές τις συνθήκες, αποφασίστηκε να μην συνεχίσει στην ομάδα ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Ο παίκτης θα έχει στη διάθεσή του κάποιες ημέρες ξεκούρασης, αφού φάνηκε ότι τις χρειάζεται, ενώ έχει ανάγκη κι από ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης του οργανισμού του.

To Top