Εκτός εθνικής Σερβίας λόγω… ασφάλισης ο Τεόντοσιτς

Ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν βρέθηκε στις κλήσεις του Ιγκόρ Κοκόσκοφ για τα παιχνίδια των προκριματικών του Eurobasket 2021 όχι γιατί ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε δεν τον επέλεξε, αλλά για λόγους που δεν έχουν σχέση με το μπάσκετ.

Ένα από τα σημεία αναφοράς στην προσπάθεια της εθνικής ομάδας της Σερβίας είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς. Η αγάπη του για το εθνόσημο είναι δεδομένη, όμως και η επιθυμία του να αγωνίζεται κάθε στιγμή με την εθνική, ανεξάρτητα τη διοργάνωση. Ο ηγέτης της Βίρτους Μπολόνια, όμως, στις τελευταίες κλήσεις της εθνικής απουσιάζει.

Και γι αυτό υπάρχει αιτία. Ο Κοκόσκοφ δεν συμπεριέλαβε τον έμπειρο γκαρντ στις επιλογές του, καθώς το πρόβλημα με τις οικονομικές απαιτήσεις της ασφαλιστικής εταιρείας της Βίρτους Μπολόνια δεν έχει επιλυθεί.

Την τελευταία φορά ο Τεόντοσιτς δεν πήρε μέρος στους αγώνες της εθνικής Σερβίας καθώς η ασφαλιστική εταιρεία που συνεργάζεται με την Βίρτους για το συμβόλαιο του έμπειρου γκαρντ αξίωσε ποσό της τάξεως των 200 χιλιάδων ευρώ, το οποίο δεν μπόρεσε να δώσει η ομοσπονδία. Κάτι το οποίο συνέβη και σε αυτή την περίπτωση, με το ποσό να είναι ελαφρώς μικρότερο, λόγω της κατάστασης με την Covid 19.

Σε κάθε περίπτωση, ο Τεόντοσιτς παραμένει εκτός μάχης για την εθνική ομάδα, με τον Κοκόσκοφ να καταστρώνει τα πλάνα του για τις αναμετρήσεις με Φινλανδία και Γεωργία χωρίς έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της χώρας.

To Top