Εκτός Κυπέλλου και η Βέροια

Ακόμα μία μέτρια εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα της Βέροιας, που μπορεί να κέρδισε με 2-1 στην έδρα της με τον Ηρακλή Ψαχνών, αλλά έτσι έμεινε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου. Η ομάδα της Ημαθίας είχε πάρα πολύ δύσκολο έργο, αφού το 3-1 του πρώτου αγώνα την έβαζε σε θέση… αουτσάιντερ.

Παρόλα αυτά, κατάφερε να ανοίξει νωρίς το σκορ με τον Μρντάκοβιτς στο 12′ και να μπει για τα καλά στην διεκδίκηση της πρόκρισης, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν απάντηση και στο 33′ έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τον Νικολόπουλο, λίγο μετά την συμπλήρωσης μισής ώρας αγώνα.

Το τέρμα αυτό, ουσιαστικά αποτελείωσε τους γηπεδούχους, που αν και προσπάθησαν αρκετά, βρήκαν απέναντί τους τον εξαιρετικό τερματοφύλακα των Ψαχνών, Αθανασόπουλο, που με καίριες επεμβάσεις κράτησε ζωντανή την ομάδα του. Έτσι, το τέρμα του του Καλτσά στο 87′, δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του, η οποία τελικά δεν απέφυγε τον αποκλεισμό.

ΒΕΡΟΙΑ (Στέφαν Στόικα): Λόπεζ, Αποστολόπουλος, Μπάρμπας, Σισοκό, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Σιόντης, Ζεζίνιο, Σεγκούντο (52′ Καλτσάς), Μοχάμεντ, Μρντάκοβιτς.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Στουρνάρας, Παλαιολόγος, Νικολόπουλος, Λάμπρου, Μπακομήτρος, Κοιλιάρας, Πατσατζόγλου, Τσιμότζι, Γκμπαγκουιντί, Κρητικός.

πηγή: gazzetta.gr

To Top