Εκτός Κυπέλλου και ο Λεβαδειακός με γκολ από τερματοφύλακα!

Με γκολ του τερματοφύλακα, Αλέξη Κασμερίδη, στο 90+2’ ο Αστέρας Μαγούλας πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδα πετώντας εκτός συνέχειας τον Λεβαδειακό παρά την ήττα με σκορ 3-2 στη Βοιωτία.

Θύμα έκπληξης από τον Αστέρα Μαγούλας έπεσε ο Λεβαδειακός, που αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας παρά τη νίκη του με σκορ 3-2 στη Βοιωτία. Στο 90+3’ το γκολ της πρόκρισης για την ομάδα της Αττικής, που πήρε την πρόκριση χάρη σε κεφαλιά του τερματοφύλακα Αλέξη Κασμερίδη.

Ο Νίκος Καραγεωργίου, που παρέταξε ενδεκάδα με αρκετούς βασικούς, είδε την ομάδα του να προηγείται με το σουτ του Ορτέγκα στο 25ο λεπτό. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, όμως με το ξεκίνημα του δευτέρου οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ροτζέριο και πήραν προβάδισμα για την πρόκριση. Η ομάδα της Αττικής μετά το 2-0 προσπάθησε να βγει μπροστά και να φτάσει στο τέρμα που θα οδηγούσε το ματς στην παράταση και κατάφερε να μειώσει με τον Νόνη στο 84’.

Ο Λεβαδειακός μετά το γκολ «ξύπνησε» και κατάφερε δύο λεπτά αργότερα (86’) να κάνει το 3-1 με τον Μπούστο. Ωστόσο οι παίκτες του Αστέρα δεν εγκατέλειψαν τις προσπάθειές τους για την πρόκριση και δικαιώθηκαν ένα λεπτό πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο τερματοφύλακας της ομάδας, Αλέξης Κασμερίδης, που είχε ανέβει για τη φάση, έστειλε την μπάλα στην εστία του Πρζιρόφσκι με κεφαλιά στο 90+3’ χαρίζοντας την… απρόσμενη –βάσει της εξέλιξης του παιχνιδιού- πρόκριση στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις: 
Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Μαρτίνεθ, Μάγκας, Ιωαννίδης, Ορτέγκα, Κονέ, Σκέμπης, Γιάντσης, Μάρτινς, Μάντζιος.

Αστέρας Μαγούλας (Αντώνης Πριόνας): Κασμερίδης, Σαμαρόπουλος, Στρατομήτρος, Κοτίτσας, Νόνης, Τριάντος, Έβερετ, Κάστρο, Πολίτης, Κορνελάτος, Δημητριάδης.

πηγή: sportfm.gr

To Top