ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκτός ο Βεργίνης, μέσα ο Αγγέλου στην αποστολή για το Ρέθυμνο

Χωρίς τον Δημήτρη Βεργίνη θα αγωνιστεί ο Άρης αύριο κόντρα στο Ρέθυμνο (15.30), με τη θέση του να παίρνει στην αποστολή και στη δωδεκάδα ο Γιώργος Αγγέλου.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο Άρης ολοκλήρωσε σήμερα το μεσημέρι την προετοιμασία του στο Παλέ, με τον Δημήτρη Βεργίνη να μένει εκτός αποστολής για την Κρήτη λόγω του τραυματισμού που έχει στο πόδι από το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Ήφαιστο.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει σχετικά: «Με μια απουσία θα ταξιδέψει σήμερα (11/01) ο ΑΡΗΣ για την Κρήτη.

Ο Δημήτρης Βεργίνης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή που αναχωρεί το απόγευμα για το Ρέθυμνο. Τη θέση του στη 12άδα πήρε ο Γιώργος Αγγέλου.

Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με μια προπόνηση στο «Nick Galis Hall» με τον Γιάννη Καστρίτη να έχει τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του. Επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου.

Την αποστολή του ΑΡΗ απαρτίζουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Jones, Kyser, Τολιόπουλος, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Bell, Dallo, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, McGhee, Harris, Αγγέλου».

 

 

To Top