Εκτός ο Γκέκας, μέσα ο Μαυρίας στις επιλογές Ρανιέρι

Τις προεπιλογές του Κλαούντιο Ρανιέρι αναφορικά με τους Έλληνες που αγωνίζονται στο εξωτερικό για τα παιχνίδια του Οκτωβρίου με Βόρεια Ιρλανδία και Φινλανδία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2016 ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Μεταξύ των κλήσεων εντύπωση προκαλεί η κλήση του 22χρονου μεσοεπιθετικού της Σάντερλαντ, Χάρη Μαυρία, ο οποίος φέτος δεν έχει ούτε συμμετοχή!

Από την άλλη, έμεινε και πάλι εκτός προεπιλογής ο Φάνης Γκέκας, παρά τα τέσσερα γκολ που έχει σημειώσει σε τρεις αγώνες φέτος στο τουρκικό πρωτάθλημα. Επίσης κλήθηκε και πάλι, αυτή τη φορά ως παίκτης της Τραμπζονσπόρ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό και συμπεριλήφθηκαν στη λίστα προεπιλογής του Κλαούντιο Ρανιέρι: Ορέστης Καρνέζης, Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε), Βασίλης Τοροσίδης, Κώστας Μανωλάς, Χοσέ Χολέμπας (Ρόμα), Βαγγέλης Μόρας, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Παναγιώτης Ταχτσίδης (Ελλάς Βερόνα), Γιάννης Φετφατζίδης (Τζένοα), Λουκάς Βύντρα, Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Στέφανος Καπίνο (Μάιντς), Γιώργος Σαμαρά (Γουέστ Μπρόμγουιτς Άλμπιον), Χάρης Μαυρίας (Σάντερλαντ), Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα) και Αβραάμ Παπαδόπουλος (Τραμπζονσπόρ).

To Top