Εκτός ο Νέιρα, νοκ αουτ και ο Διαμαντής στην αποστολή του ΟΦΗ

Ξαφνικό πρόβλημα παρουσιάστηκε στον ΟΦΗ μια ημέρα πριν την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Άρη καθώς ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν θα έχει στην διάθεση του τον Αποστόλη Διαμαντή που προσβλήθηκε από ίωση με αποτέλεσμα να μείνει εκτός.

Η απουσία του έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία καθώς στο ίδιο παιχνίδι θα λείπει ο Πασαλίδης λόγω καρτών με αποτέλεσμα να υπάρχει λειψανδρία στο κέντρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα ο Χουάν Νέιρα έμεινε εκτός λόγω του προβλήματος στους προσαγωγούς με την πρώτη διάγνωση ν’ αναφέρει ότι υπέστη θλάση.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Χωρίς τους Juan Neira και Απόστολο Διαμαντή ολοκληρώθηκε σήμερα (19/2) η προετοιμασία για τον αυριανό (20/2) αγώνα με τον Άρη.

Η προπόνηση, που έγινε στο «Θ. Βαρδινογιάννης», περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τελειώματα και στατικές φάσεις.

Ο Αργεντινός μέσος υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό, ενώ αναμένεται να υποβληθεί και σε περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός του τραυματισμού. Ο Απόστολος Διαμαντής ταλαιπωρείται από ίωση.

Στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης (τιμωρημένος) και οι Σωτηρίου, Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης.

Την 21μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Μανδάς, Χριστογεώργος, Larsson, Μαρινάκης, Thorarinsson, Μπαλογιάννης, Βούρος, Γιαννούλης, Diousse, Yohou, Perea, Mellado, Bakic, Toral, Τσιλιανίδης, Bifouma, Mosquera, Phellype, Gronning, Dicko, Dju.

To Top