ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκτός… πραγματικότητας ο αμετανόητος Κατίδης: “Μου πετούσαν… καρφιά σε ένα ΑΡΗΣ-ΑΕΚ”

Δεν λέει να βάλει μυαλό ο Γιώργος Κατίδης, ο οποίος αφού συμφώνησε με τον Παναιγιάλειο να συνεχίσει την καριέρα του, προχώρησε σε μία δήλωση που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα. Λίγο-πολύ, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, φέρεται να είπε, ότι σε ένα ματς ΑΡΗΣ-ΑΕΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” κάποιοι του πετούσαν… καρφιά. Τελικά, μάλλον δεν εχει συνειδητοποιήσει το βάρος της φανέλας που φόρεσε, αλλά και την ευκαιρία που του έδωσε ο σύλλογος. Άσχετα, αν ο ίδιος φρόντισε τα επόμενα χρόνια να κάνει του κεφαλιού του και να την πετάξει στα σκουπίδια.

Ολοι μιλάνε για στοίχημα αξίας, γνωρίζουν άραγε τι είναι αυτό; Το foxbet.gr σου επεξηγεί στον πλήρως επεξηγηματικό οδηγό του το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος value bet, που χρησιμοποιείται, πότε ένα στοίχημα είναι value και άλλα πολλά.

Αναλυτικά όσα είπε σε συνέντευξή του στο flnews.gr:

Μπροστά του ο Κατίδης θα βρει τον Άρη, την ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του και στην οποία έμεινε από το 2008 μέχρι το 2012: “Είμαι χαρούμενος για το σύνολο που έχει φτιάξει. Εύχομαι να ακολουθήσει το δρόμο της ΑΕΚ και να εξασφαλίσει την άνοδο. Και η ΑΕΚ και ο Άρης είναι ομάδες που πάντα θέλω να πηγαίνουν μπροστά”.

Ο Κατίδης θυμήθηκε ένα περιστατικό που είχε συμβεί στο “Κλ. Βικελίδης” με πρωταγωνιστή τον ίδιο σε παιχνίδι Άρης – ΑΕΚ: “Σε ένα αγώνα των δύο ομάδων στο Βικελίδης, όταν είχα πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ, θυμάμαι που μου πετούσαν καρφιά. Ήξερα ότι η προηγούμενη διοίκηση του Άρη είχε πρόβλημα μαζί μου επειδή δεν ανανέωνα και πήγα στην ΑΕΚ.

Ο κόσμος του Άρη όμως ξέρει την αλήθεια και χαίρομαι που ακόμα και σήμερα μου δίνουν ώθηση για να συνεχίσω. Όσα συνέβησαν παλιά ανήκουν για εμένα στο παρελθόν. Ύστερα από όσα έγιναν, είναι σημαντικό για εμένα, ως άνθρωπο περισσότερο και μετά ως παίκτη, ότι ο κόσμος ξέρει τι παιδί και τι χαρακτήρας είμαι”.

To Top