Εκτός Ρονάλντο και Πέπε με Ελλάδα

Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Πέπε δεν θα καταφέρουν να δώσουν το παρών στην αυριανή φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Πορτογαλίας με την Ελλάδα.

δύο απουσίες θα παραταχθεί η Εθνική Πορτογαλίας απέναντι στην Ελλάδα στο φιλικό του Σαββάτου καθώς οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Πέπε δεν θα καταφέρουν να δώσουν το παρών. Διαβάστε ποια είναι η νέα προσθήκη στην πορτογαλική αποστολή.

“Ο Ρονάλντο είναι μαζί μας αλλά δεν θα αγωνιστεί. Το ίδιο και ο Πέπε. Το πιο σημαντικό είναι η φυσική κατάσταση και η υγεία των ποδοσφαιριστών, γιατί πάνω από τον ποδοσφαιριστή είναι ο άνθρωπος. Θα πρέπει να αφήσουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλους ποδοσφαιριστές με μικροπροβλήματα να αναρρώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα και χωρίς να διατρέξει κάποιο κίνδυνο η υγεία τους”, δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας, Πάουλο Μπέντο, που όμως δεν ανησυχεί για την παρουσία των στο Μουντιάλ.

Μία νέα προσθήκη έχει από χθες το τιμ της η Εθνικής Πορτογαλίας, σε ό,τι αφορά το ιατρικό τμήμα της “Σελεσάο”, καθώς ο φυσιοθεραπευτής της Ρεάλ Μαδρίτης, Χαβιέ Σανταμαρία θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Πορτογάλους κατά την διάρκεια του Μουντιάλ.

“Είχαμε αυτή την δυνατότητα το 2012 αλλά και παλιότερα. Το κάναμε τώρα γιατί κρίνουμε απαραίτητο να ενταχθεί ένα ακόμη μέλος στο ιατρικό τιμ, που όμως διατηρεί την ιεραρχία στην δομή του. Ελπίζουμε να βοηθήσει σημαντικά στην ανάρρωση των τραυματιών. Θα δουλέψει για όλη την ομάδα και όχι για κάποιον συγκεκριμένο παίκτη”, συμπλήρωσε ο Πάουλο Μπέντο διασκεδάζοντας τις φήμες για πρόσληψη του φυσιοθεραπευτή της Ρεάλ Μαδρίτης κατόπιν επιθυμίας των Πορτογάλων “μερένχες”, Κριστιάνο  Ρονάλντο, Πέπε, και Κοεντράο.

πηγή: sport24.gr

To Top