ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκτός τόπου και χρόνου ο… θεσμικός Λεουτσάκος! “Ευλογεί” το κουκούλωμα στην υπόθεση της Λαμίας!

Εκτός τόπου και χρόνου ο… θεσμικός Λεουτσάκος! “Ευλογεί” το κουκούλωμα στην υπόθεση της Λαμίας! Δηλώσεις για την περίπτωση του Ντουρμισάι έκανε ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, δείχνοντας ότι… γέρνει μονόπατα σε μια βάρκα και ξεχνάει στοιχειώδη πράγματα που αφήνουν και τον ίδιο εκτεθειμένο.

Ειδικότερα, επεσήμανε πως η περσινή υπόθεση του Απόλλωνα Σμύρνης διαφέρει με αυτή της Λαμίας, συγκρίνοντας τες, λέγοντας ότι πέρσι κατέθεσε ένσταση η Ελευσίνα που ήταν άμεσα ενδιαφερόμενη ενώ η Σπάρτη δεν έκανε φέτος κάτι τέτοιο. Ξεχνάει όμως ότι η ένσταση της… ενδιαφερόμενης Ελευσίνας απορρίφθηκε πέρυσι, ενώ έγινε δεκτή εκείνη της ΑΕΛ που ήταν “τρίτη” στην υπόθεση! Και μεροληπτικός και αδιάβαστος δηλαδή, εξυπηρετώντας άγνωστα προς εμάς συμφέροντα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας παρενέβη βάσει ΚΑΠ που έχει το καταστατικό της ΕΠΟ. Πέρυσι η περίπτωση του Απόλλωνα με την Ελευσίνα ήταν εντελώς διαφορετική από αυτή που έγινε φέτος. Πέρυσι η ομάδα που έκανε ένσταση ήταν η διαγωνιζόμενη, η Ελευσίνα. Φέτος, βάσει του ΚΑΠ που έχει αλλάξει, η ένσταση δεν έγινε από τη διαγωνιζόμενη, που ήταν η Σπάρτη. Έγινε από τον Άρη και τον ΟΦΗ. Και, γι’ αυτό πήγε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και δεν πήγε στο πειθαρχικό, το δικό μας. Ο ΚΑΠ έχει αλλάξει από το καλοκαίρι…».
Πέρυσι απορρίφθηκε η ένσταση της Ελευσίνας, αλλά ο Απόλλων τιμωρήθηκε, γιατί δικαιώθηκαν οι ΑΕΛ, Κέρκυρα που είχαν κάνει καταγγελίες… Ποια η διαφορά με τη φετινή;
«Πέρυσι την ένσταση την έκανε η Ελευσίνα και δικάστηκε από το πειθαρχικό, το δικό μας. Φέτος πήγε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, εξέτασε τα χαρτιά που του έδωσαν και πήρε αυτή την απόφαση. Εδώ έκαναν καταγγελία οι μη διαγωνιζόμενοι. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας πήρε το δελτίο του Ντουρμισάι, όλα τα έγγραφα και θεώρησε ότι δεν συντρέχει λόγος. Το σκεπτικό δεν μπορώ να το γνωρίζω.
Ο ΚΑΠ άλλαξε το καλοκαίρι. Και επειδή η ΕΠΟ ήταν σε μία αναταραχή με τις προκηρύξεις που έβγαλαν και με αυτά που έγιναν… Γι’ αυτό και έχει διατυπωθεί αυτό το λάθος το οποίο λέει και σε παράγραφο. Αυτά τα ξέρουν οι δικαστικοί. Εμείς δεν έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε ενημέρωση. Επικοινωνούν εσωτερικά μεταξύ τους και δεν μπορούμε και να επικοινωνήσουμε».
Η υπόθεση θα εκδικαστεί πιστεύετε;
«Τι να σας πω. Μέχρι τώρα ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας πήρε την απόφαση και πήγε την υπόθεση στο αρχείο. Δεν είναι αρμοδιότητά μου. Αν οι νομικοί του ΟΦΗ ή του Άρη ξέρουν κάτι περισσότερο… Εγώ δεν έχω κάποια ενημέρωση».

To Top