ΜΠΑΣΚΕΤ

Ελέγχει την αγορά και προετοιμάζει το έδαφος και για τη νέα σεζόν ο Άρης

Μπορεί το φετινό πρωτάθλημα να παραμένει στον «αέρα», περιμένοντας την απόφαση της Πολιτείας στο αίτημα του ΕΣΑΚΕ για διακοπή, ωστόσο ο Άρης προσπαθεί να προετοιμάσει το έδαφος και για τη νέα σεζόν.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη μεταξύ των παραγόντων των ομάδων της Basket League που είχε γίνει πριν από δύο εβδομάδες, είχε αποφασιστεί παμψηφεί η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος. Αυτό που απομένει είναι η οριστική απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, βάσει της οποίας αναμένεται να μην υποβιβαστεί κάποια ομάδα.

Στον Άρη το τεχνικό τιμ έχει ξεκινήσει ήδη μια προεργασία για την επόμενη σεζόν, θέλοντας οι άνθρωποί του να είναι ως έναν βαθμό προετοιμασμένοι. Ο Σάββας Καμπερίδης με τους συνεργάτες του ελέγχουν τόσο την ξένη, όσο και την ελληνική αγορά για παίκτες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ομάδα, έχοντας πάντα υπόψιν τις αντικειμενικές οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Έχουν διαχωριστεί -και αυτό συνεχίζει να γίνεται- λίστες με παίκτες ανάλογα με τα οικονομικά δεδομένα του καθενός, όπως επίσης ανάλογα και με την ύπαρξη του απαγορευτικού μεταγραφών που βρίσκεται σε ισχύ στον Άρη από τη FIBA.

Να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Σάββα Καμπερίδη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, όμως υπάρχει θετική διάθεση τόσο από τον ίδιο, όσο και από τον Άρη να συνεχιστεί η συνεργασία. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Έλληνας προπονητής προετοιμάζει, στο μέτρο του δυνατού, τις εισηγήσεις του για τη νέα σεζόν όσον αφορά το ρόστερ των «κιτρινόμαυρων».

To Top