ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ελεγκτικός μηχανισμός στο συναίσθημα

O Δημήτρης Σαχινίδης σχολιάζει την επικαιρότητα στον ποδοσφαιρικό Άρη και μοιράζεται τις σκέψεις του με τους αναγνώστες του PRESSARIS.

Αναλυτικά:

Όπως είχα αναφέρει και σε μια προηγούμενη αρθρογραφία μου στο Pressaris αυτό που θέλω να δω από τον κόσμο της ομάδος είναι το πως θα διαχειριστεί την πρώτη απώλεια βαθμών η οποία αν δε θέλουμε να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας ήταν δεδομένο πώς θα ερχόταν κάποια στιγμή αργά η γρήγορα.
Χθες λοιπόν οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικούσε και ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας κόντρα στον Ο.Φ.Η. είχαν την πρώτη τους βαθμολογική απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα κι αυτό που επιβάλλεται σε τέτοιες στιγμές είναι να διορθωθούν τα κακώς κείμενα, ούτως ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο.
Σε περίπτωση που κάποιος από τους φίλους της ομάδας περίμενε ότι ο Άρης θα έβγαζε όλο το πρωτάθλημα αλώβητος χωρίς να υπάρχει ούτε μια στιγμή κατά την οποία η εμφάνιση όσο και η συνολική του εικόνα θα προβληματίσουν πολύ φοβάμαι ότι έπεσε σε πλάνη, αφού χθες αποδείχθηκε περίτρανα πώς ένας τόσο μεγάλος μαραθώνιος όπως αυτός της Φούτμπολ λιγκ θα έκρυβε εντός του στίβου μάχης και παγίδες, αλλά και διάφορα εμπόδια που ακόμη κι αν δεν έκαναν την εμφάνιση τους στο παιχνίδι της Κυριακής κάποτε νομοτελειακά θα τα βρίσκαμε μπροστά μας.
Από εκεί και πέρα το ζητούμενο μέσα σε όλα αυτά που κατέγραψα παραπάνω είναι να ενεργοποιήσουμε όλοι μηδενός εξαιρουμένου έναν ελεγκτικό μηχανισμό στο συναίσθημα μας είτε προκύπτει θετικό αποτέλεσμα, είτε αρνητικό, καθώς κατά την ταπεινή μου άποψη και ασχέτως της βαθμολογικής θέσης στην οποία βρίσκεται ο Άρης οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης δεν μπορεί να μην λογίζεται ως αρνητικό.
Όμως σε κάθε περίπτωση χρόνος για σκεπτικισμό και αναθέματα δεν υπάρχει αφού οι κιτρινόμαυροι παίρνοντας το τρίποντο στο εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης θα είναι σε θέση να κάνουν μετά από πάρα πολλά χρόνια ήρεμες γιορτές πάντοτε τηρουμένων των αναλογιών βλέποντας τον στόχο να είναι λίγο πιο κοντά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έχει τελειώσει κάτι.
Το μόνο σίγουρο είναι πώς η αγαπημένη μας ομάδα το στραβοπάτημα που δικαιούταν το έχει ήδη κάνει. Για αυτό το λόγο μέσα στις επόμενες αγωνιστικές έχει την υποχρέωση να αποδείξει εμπράκτως ότι η χθεσινή απώλεια δεν αποτελεί τίποτα άλλο πέρα από μια κακή παρένθεση.
To Top