Ελευθεριάδης: «Έγιναν πολλά λάθη και χάθηκε η μπάλα στον Ερασιτέχνη»

Τη δική του εξήγηση για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Α.Σ. Άρης έδωσε ο Κώστας Ελευθεριάδης, εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ, μιλώντας με την γλώσσα της αλήθειας.

Αναλυτικά, τι δήλωσε στον «Αρένα», ερωτηθείς για το ποιο είναι ο λόγος, που εκτροχιάστηκε ο Α.Σ. Άρης:

«Έγινε κακοδιαχείριση στο παρελθόν και πολλές λάθος κινήσεις. Πάρα πολύ μεγάλα λάθη…. Χάθηκε η μπάλα στον Ερασιτέχνη και κανείς δεν μπορούσε να σταματήσει αυτήν την κατάσταση. Τα πράγματα είναι δύσκολα. Θα γίνει έλεγχος, όμως, και θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από τον κύριο Γιώτα, για το πώς έχουν ακριβώς τα πράγματα, αλλά και για όλα τα προβλήματα που βρήκαμε μπροστά μας και δεν μας τα είχε πει κανείς. Ούτε καν στην έκτακτη γενική συνέλευση της 11ης Σεπτεμβρίου δεν ενημερωθήκαμε. Και εκεί ακόμα ακούσαμε άλλα…», για να καταλήξει:

«Δεν τα παρατάμε, όμως. Θα φύγουμε μόνο αν δεν μας θέλει ο κόσμος του Άρη. Για τις δυσκολίες, που έχουμε ν΄ αντιμετωπίσουμε, δεν θα φύγουμε. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον Άρη. Ανέλαβε μία νέα διοίκηση, όπου δεν έχουν σημασία τα ονόματα, η οποία άρχισε να βάζει το νερό στο αυλάκι. Όλοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι ο Α.Σ. είναι μάνα του συλλόγου και δεν δικαιούται κανένας Αρειανός να μην είναι γραμμένος στον Ερασιτέχνη. Δεν είναι επιτρεπτό…».

To Top