Ελευθεριάδης: “Οι σχέσεις με ΠΑΕ και ΚΑΕ και ο εορτασμός των 100 χρόνων”

Για την σχέση του με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ αλλά και τον εορτασμό για τα 100 χρόνια του Άρη μίλησε σε συνέντευξή του  ο νέος γενικός γραμματέας του ΑΣ Άρης Κώστας Ελευθεριάδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “ΑΝ 98.7”

Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στην αλλαγή σελίδας στον ερασιτέχνη μετά από εφτά χρόνια: «Εμείς δε γυρίζουμε σελίδες. Απλώς συνεχίζουμε τις σελίδες από τα 100 χρόνια του Άρη. Είμαστε η νέα διοίκηση του ΑΣ και θέλουμε να κυβερνήσουμε το πλοίο που λέγεται Άρης. Θέλω να πω ότι ευχαριστούμε όλα τα ΜΜΕ που επικοινώνησαν μαζί μας, γιατί υπάρχει ένα κλίμα ότι κανείς δεν ασχολείται με τον ΑΣ. Είμαι χαρούμενος που τα «Α.Ν.» δίνουν φωνή στον ΑΣ και με τη δίωρη εκπομπή».

Για το πώς αισθάνεται μετά την έναρξη της συνεργασίας με τον ΑΣ Άρης, είπε: «Η ενασχόληση με τον ΑΣ είναι παλιά αρρώστια. Πάντοτε ήμουν λάτρης του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Δε σας κρύβω ότι είναι δύσκολο να είσαι στον ΑΣ, έχει πολύ δουλειά. Κάναμε ήδη πολλά πράγματα Έχουμε πάρει ήδη εύσημα από πολλούς γονείς. Το κολυμβητήριο και το γυμναστήριο δουλεύουν κανονικά. Φυσικά υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα, αλλά είναι λογικό.

Για τις πρώτες σκέψεις της διοίκησης, ανέφερε: «Δεν ήρθαμε να αλλάξουμε τα πάντα από αυτά που λειτουργούσαν. Θέλουμε να λειτουργούν τα πράγματα καλύτερα από ότι πριν. Θέλουμε να υπάρχουν πολλά παιδιά στις ακαδημίες. Θέλουμε μελλοντικά να επανδρώσουμε τις αντρικές ομάδες με αυτά τα παιδιά, αυτός είναι ο σκοπός. Αν έχουμε ακαδημίες μπάσκετ ή ποδοσφαίρου και περάσουμε παιδιά σε ΠΑΕ και ΚΑΕ, θα είναι ό, τι καλύτερο».

Για τον στόχο της τριμελής επιτροπής στην οποία συμμετέχει, τόνισε: «Θα πάμε να συζητήσουμε όλοι μαζί για να μας πουν τι θέλουν. Να μας ζητηθεί, να συζητηθεί και να δούμε πόσο και που μπορούμε να προσφέρουμε. Φυσικά, είναι στο τραπέζι της συζήτησης και η ΚΜΑ. Να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Νομίζω ότι μπορούμε».

Για τη διάρθρωση του ερασιτέχνη, σημείωσε: «Ο καθένας έχει το τμήμα του. Μάλιστα, κάποιοι έχουν και δύο τμήματα. Υπάρχουν και άνθρωποι που δούλευαν και παλιά, ήταν στα προηγούμενα Δ.Σ.. Σας είπα, δεν θέλουμε να αλλάξουμε τα πάντα. Δε μηδενίζουμε κανέναν. Θα παραμείνω σε 2-3 πράγματα. Το κολυμβητήριο, το γυμναστήριο και τα μέρη που παίζουν τα παιδιά έχουν αλλάξει. Για κάθε τι που δεν κάνουμε, θα δίνουμε λόγο. Έστω και αν αργήσουμε μόλις δύο ημέρες. Είναι ικανοποίηση μας που γύρω από το κολυμβητήριο, δεν έβρισκα χώρο να περάσω πεζός».

Για το τι θα γίνει με το χάντμπολ για την αντρική ομάδα, επεσήμανε: «Για φέτος, είναι δύσκολο να λειτουργήσει. Αλλά υπάρχει κανονισμός που λέει ότι οι παίκτες θα παραμείνουν στην ομάδα τον επόμενο χρόνο, παρότι φέτος έφυγαν. Από του χρόνου, το αντρικό χάντμπολ θα λειτουργήσει καλύτερα από πριν. Οι ακαδημίες θα λειτουργούν κανονικά και φέτος».  

Για τον εορτασμό των 100 χρόνων και τις εκδηλώσεις που θα γίνουν, υπογράμμισε: «Μέσα στο πλάνο της τριμελούς επιτροπής που θα συζητήσει με την ΠΑΕ, την ΚΑΕ και την ΚΜΑ, θα είναι το πρώτο θέμα συζήτησης. Θα το κάνουμε τις αμέσως επόμενες ώρες. Λέω υπερβολές για να δίνω έμφαση. Υπάρχει και το τουρνουά του βόλεϊ, οπότε αυτά θα δρομολογηθούν από τη Δευτέρα. Για τα 100 χρόνια, θα τα αναλάβει όλα ο ΑΣ. Αυτό που έκανε η ΚΜΑ είναι αξιέπαινο. Ίδρωσαν για να το πραγματοποιήσουν. Μας είπαν μάλιστα ότι θα μας βοηθήσουν. Θα μάθει όλη η Ελλάδα ότι γιορτάζουμε 100 χρόνια».

Για τις σκέψεις της νέας διοίκησης για το χρέος, είπε: «Θα ήθελα να μην αναφερόμαστε σε νούμερα. Αυτά θα γίνουν όλα γνωστά. Δε μπορώ να επιβεβαιώσω νούμερα. Θα γίνουν όλα με διαφάνεια. Αν εμείς καταφέρουμε να μειώσουμε ή να μηδενίσουμε το χρέος, δε θα ήθελα να αναδειχτούν αυτοί που τα έκαναν, γιατί δεν τα έκαναν από δόλο. Διαφάνεια θα υπάρχει άμα αποδείξουμε ότι τα χρέη δεν έγιναν ηθελημένα. Έτσι, θα μας εμπιστευτεί ο κόσμος. Όλοι καλοπροαίρετα ξεκίνησαν, έτσι θέλω να πιστεύω. Αυτό δεν είναι υπεκφυγή. Ο κόσμος αυτό που θέλει και πρέπει να μάθει, θα το μάθει. Θέλω να μαθαίνετε τα πάντα για να τα μεταφέρετε στον κόσμο».

To Top