ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ελευσίνα: Δικαιολογημένα η πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος…

Κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος σήμερα ο Άρης, που δεν έχει περιθώρια ούτε για… σκέψη σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, πέρα από τη νίκη.

Ο Πανελευσινιακός, παρότι την προηγούμενη αγωνιστική έκανε την μεγάλη έκπληξη και “‘εκοψε” βαθμούς από την Λαμία εντός έδρας, βρίσκεται στην προτελευταία θέση, πάνω μόνο από τον υποβιβασμένο εδώ και καιρό Πανθρακικό, που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Ελευσίνας έχει συγκεντρώσει 11 βαθμούς σε 21 ματς, έχοντας μόνο 1 νίκη, 8 ισοπαλίες και 12 ήττες. Έχει σκοράρει μόλις 10 φορές, έχοντας την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος και έχει δεχθεί 33 γκολ, όντας η δεύτερη (μαζί με τον Αχαρναϊκό) χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Βαζάκας πήρε στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές. Οι Σιλιγαρδάκης, και Τσίγκρος, υπενθυμίζεται, είναι τιμωρημένοι και έμειναν εκτός αποστολής, καθώς και ο Κολόκας, ο οποίος αντιμετωπίζει σφίξιμο στον δικέφαλο. Τραυματίες παραμένουν οι Γκόμες – Μουστάκης, ενώ αποκλείστηκε και ο Σακελλαρίου. 

H αποστολή:

Ακούζιε, Κρισμάρεβιτς, Πρίντεμπς, Σταματάκης, Γραικός, Παλαιολόγος, Δημόπουλος, Κασνέτση, Στεργιώτης, Στόγιος, Καμπούρης, Ζέλιος, Κορομηλάς, Τσούπρος, Πάσχος, Αγγελούδης, Κωστόπουλος, Αρναούτογλου, Νίασον, Μακρυωνίτης, Μπαλάσκας.

To Top