Ελεύθεροι παίκτες στο… παρά πέντε των μεταγραφών

Λίγες ημέρες απέμειναν μέχρι το φινάλε της περιόδου κατά την οποία οι ομάδες μπορούν να προχωρήσουν στην απόκτηση των ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν κάποιοι παίκτες με σημαντική παρουσία στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ που ακόμα δεν έχουν βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Θωμάς Ναζλίδης

Έχοντας μείνει ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο φινάλε της περσινής σεζόν βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο έμπειρος επιθετικός που στο παρελθόν έχει ακόμα αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Άρη και ΑΕΛ έστρεψε την προσοχή του προς το εξωτερικό το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο, για την ώρα δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη αναφορικά με το μέλλον του.

Κενάν Μπαργκάν

Γνωρίζει τα ελληνικά γήπεδα πολύ καλά έχοντας περάσει από Άρη, Βέροια, Καλλονή, Πανιώνιο και εσχάτως ΑΕΛ. Με την ομάδα του Κάμπου την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια, βρίσκοντας 3 φορές δίχτυα και μοιράζοντας 2 ασίστ. Βεβαίως, τα χρόνια περνάνε και πλέον βρίσκεται στα 33 αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σωτήρης Νίνης

Στα 29 του χρόνια, πλέον, ο Σωτήρης Νίνης αναζητά μέχρι και την τελευταία στιγμή την επόμενη ομάδα του. Ένας παίκτης που στο ξεκίνημα της καριέρας του εντυπωσίασε όλο το φίλαθλο κοινό με το ταλέντο του, αλλά η πορεία του δεν ήταν σε καμία περίπτωση ανάλογη. Τον Οκτώβρη του 2018 υπέγραψε στη Χαποέλ Ασκελόν στο Ισραήλ, με τη φανέλα της οποίας μέτρησε συνολικά 22 συμμετοχές στις οποίες πέτυχε 4 γκολ και έβγαλε 9 ασίστ. Ομάδες από την Ελλάδα και κυρίως από τη Σούπερ Λιγκ 2 ενδιαφέρθηκαν το καλοκαίρι να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ωστόσο, για την ώρα το μέλλον του δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Ολιβιέ Μπουμάλ

Τον περασμένο Γενάρη ο Ολιβιέ Μπουμάλ επέστρεψε μετά το πέρασμά από την Κίνα και την Ιαπωνία στην Ελλάδα για να φορέσει για ένα εξάμηνο τη φανέλα του Πανιώνιου. Με την ομάδα της Νέας Σμύρνης αγωνίστηκε συνολικά σε 9 παιχνίδια πρωταθλήματος και ένα κυπέλλου χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα αλλά μοιράζοντας δύο ασίστ. Πήρε μέρος με την εθνική ομάδα του Καμερούν στο πρόσφατο Κόπα Άφρικα, ωστόσο, για την ώρα δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Υπήρξαν ομάδες από τη Σούπερ Λιγκ που εξέτασαν την περίπτωσή του όμως με καμία από αυτές δεν υπήρξε συμφωνία.

Βασίλης Κουτσιανικούλης

Κάποτε θεωρήθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του, παίρνοντας μάλιστα μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Παρ’ όλα αυτά, τα πράγματα για εκείνον δεν εξελίχθηκαν όπως ενδεχομένως θα ήθελε. Την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του ΟΦΗ αγωνίστηκε συνολικά σε 20 παιχνίδια για πρωτάθλημα και κύπελλο, χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα. Βρίσκεται ακόμα σε αναζήτηση ομάδας με κάποια σενάρια να τον φέρνουν κοντά στην Παναχαϊκή και κάποια άλλα κοντά σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας.

Παναγιώτης Γλύκος

Μετά από 12 χρόνια στην Τούμπα το φετινό καλοκαίρι είχε έρθει η ώρα να γραφτεί ο επιλογός στη συνεργασία του Παναγιώτη Γλύκου με τον ΠΑΟΚ. Η πολύ σημαντική εμπειρία του από τα χρόνια της παρουσίας του στον Δικέφαλο του Βορρά δεν μπορούν παρά να αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να προσφέρει σε κάθε ομάδα της Σούπερ Λιγκ.

Ανέστης Αναστασιάδης

Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Λαμία και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Δεδομένα η εμπειρία του αποτελεί ένα σημαντικό ατού της περίπτωσής του αφού έχει στο παρελθόν αγωνιστεί σε περισσότερα από 200 παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ όντας μέλος μεταξύ άλλων των Κέρκυρας, ΟΦΗ, Παναιτωλικού, Καλλονής και Λαμίας.

Στέφανος Αθανασιάδης

Μετά από έναν χρόνο στο Ισραήλ και στη Μακάμπι Χάιφα, ο Στέφανος Αθανασιάδης επέστρεψε τον περασμένο Σεπτέμβρη στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα. Με την ομάδα της Ηπείρου πήρε αρκετά λεπτά συμμετοχής, ωστόσο, κατάφερε να σκοράρει μόλις δύο γκολ σε 28 συνολικά συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αυτά ήταν κόντρα σε ΟΦΗ και Παναθηναϊκό, με εκείνο κόντρα στο τριφύλλι να χαρίζει στους Γιαννιώτες ένα σπουδαίο τρίποντο. Παρ’ όλα αυτά, ο υποβιβασμός του ΠΑΣ έφερε τον Αθανασιάδη στην πόρτα της εξόδου από το σύλλογο και έτσι μέχρι και σήμερα βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του.

To Top