Ελεύθεροι 14 προσαχθέντες για την δολοφονική επίθεση στον 19χρονο! Συνελήφθη ένας για… πυρσό

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 14 από τους 15 προσαχθέντες για τη δολοφονική επίθεση που κόστισε τη ζωή ενός 19χρονου στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή Χαριλάου!

Όπως ενημέρωσε το thesstoday.gr: “Ο ένας εκ των προσαχθέντων συνελήφθη για για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του ναυτικός πυρσός”.

Υπενθυμίζεται ότι η δολοφονική επίθεση σημειώθηκε επί της οδού Θ. Γαζή τα ξημερώματα όπου ο άτυχος 19χρονος μαζί με δύο φίλους του δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι από αγνώστους!

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr: “Κάτοικος της περιοχής δηλώνει: «Άκουσα φασαρία και φοβήθηκα. Γι’ αυτό δε βγήκα έξω. Άκουσα παιδιά να φωνάζουν. Άκουσα κραυγές».

Σημειώνεται πως το θύμα δέχθηκε μαχαιριά στο πόδι και οι συνομήλικοι φίλοι του φέρουν τραύματα στον θώρακα και το κεφάλι και ο άλλος στη γλουτιαία περιοχή και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Άμεσα στο σημείο έσπευσε περιπολικό καθώς και ασθενοφόρο με τους τρεις άνδρες να αιμορραγούν στην άσφαλτο

Ο 19χρονος, που είχε δεχθεί τη μαχαιριά στο εσωτερικό μέρος του ποδιού του, κοντά στην βουβωνική χώρα δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο πριν την άφιξη του ασθενοφόρου”.

To Top