Ελεύθερος ο Μαύρος

Ο Θωμάς Μαύρος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του στην ανακρίτρια.

Μετά την απολογία του Θωμά Μαύρου στην ανακρίτρια το μεσημέρι της Πέμπτης κι αφού ακολούθησαν οι καταθέσεις των νομικών Χάρη Γρηγορίου και Αλέξη Αλεξίου, ο θρύλος της ΑΕΚ αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αλλά καταβάλλοντας εγγύηση 10.000 ευρώ.

«Δεν είναι ωραίο για την ΑΕΚ αυτό που έγινε. Είναι όμως μόνο μια μαύρη παρένθεση. Καθένας γνωρίζει για την υπόθεση αυτή. Είναι γνωστή σε όλους και δε χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω για τον εαυτό μου. Η αλήθεια έλαμψε και φανερώθηκε. Η βοήθεια του Χάρη (Γρηγορίου) ήταν σημαντική, αφού γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι συνέβαινε», δήλωσε ο Θωμάς Μαύρος.

Όσο για τη συμπαράσταση των Δημήτρη Μελισσανίδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς, είπε: «Και ο Δημήτρης και ο Ντούσαν ενδιαφέρθηκαν, στεναχωρήθηκαν και ήταν μαζί μου με οποιονδήποτε τρόπο μπορούσαν να είναι. Τους ευχαριστώ όλους με πρώτο τον κόσμο που μου στάθηκε απ” την πρώτη στιγμή. Τον κ. Μελισσανίδη, τον κ. Μπάγεβιτς, τους παλαιμάχους και όλους τους ανθρώπους, οι οποίοι χθες όταν ήταν μια δύσκολη μέρα για μένα, το τηλέφωνό μου δε σταμάτησε να χτυπάει. Δε θα τους ξεχάσω ποτέ και εύχομαι ποτέ να μην ξανασυμβεί. Ήταν σαν να μην πήγαινε καλά ένα παιχνίδι και έπρεπε να το αλλάξουμε. Αυτό κάναμε. Το αλλάξαμε. Είμαστε δικαιωμένοι».

Πάντως η υπόθεση δεν κλείνει εδώ, καθώς στον Θωμά Μαύρο θα ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, θα γίνει δίκη και εκεί με τα στοιχεία που θα παρουσιάσει είναι πιθανή η αθώωσή του.

Ο παλαίμαχος άσος είχε συλληφθεί χθες το μεσημέρι θεωρούμενος υπεύθυνος (!) για τις οφειλές της ΠΑΕ, καθώς ήταν πρόεδρος για ένα δίμηνο την περασμένη σεζόν. Όπως προκύπτει ωστόσο και από επίσημα στοιχεία, δεν είχε καμία ευθύνη για τα οικονομικά του συλλόγου και έπαιρνε αποφάσεις που αφορούσαν μόνο το αγωνιστικό τμήμα.

πηγή: sportfm.gr

To Top