Ελεύθερος ο Ψωμιάδης για τα στημένα!

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Ελεύθερο με περιοριστικούς όρους άφησε ο ανακριτής το Μάκη Ψωμιάδη για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια! Ωστόσο, ο πρώην παράγοντας της Καβάλας παραμένει προσωρινά κρατούμενος στην ΓΑΔΑ για παλαιότερη καταδίκη του σε άλλη υπόθεση, που αφορά χρέη προς το Δημόσιο.

Μετά τη διαφωνία που είχαν η εισαγγελέας με τον ανακριτή της υπόθεσης για τα στημένα παιχνίδια, ο Ψωμιάδης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και δήλωσε… “νιώθω δικαιωμένος” κατά την αποχώρησή του από το γραφείο του ανακριτή!

Προηγουμένως, η εισαγγελέας έκρινε ότι ο “Big Mak” θα πρέπει να προφυλακιστεί, ενώ ο ανακριτής θεώρησε ότι θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με τους εξής περιοριστικούς όρους: Καταβολή εγγύησης 600.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του την 1η και την 15η κάθε μήνα.

Η διαφωνία εισαγγελέως και ανακριτή θα λυθεί από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο μέσα στις επόμενες ημέρες. Βάσει νόμου, πάντως, στις περιπτώσεις που υπάρχει μία τέτοια διάσταση απόψεων, ο κατηγορούμενος μένει ελεύθερος, πράγμα και το οποίο θα συνέβαινε στην περίπτωση του Ψωμιάδη αν δεν υπήρχε μια παλαιότερη καταδικαστική απόφαση για χρέη προς το Δημόσιο. Οι δικηγόροι του προσπαθούν να τη ρυθμίσουν, ώστε τις επόμενες ημέρες να αποχωρήσει και από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, επιστρέφοντας στο σπίτι του σαν κύριος!


To Top