Εληξε ο έλεγχος των φακέλων ΠΑΣ και ΠΑΟ, σε αναμονή της απόφασης

Μετά από έλεγχο τριών ημερών, το κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ που βρέθηκε από την Πέμπτη στα γραφεία της ΕΠΟ, ολοκλήρωσε το μεσημέρι του Σαββάτου, τον έλεγχο των φακέλων και αναχώρησε από την Ελλάδα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φάκελοι των ΠΑΕ που ελέγχθηκαν, ήταν μόνο του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού. Για τον φάκελο των Ηπειρωτών οι πρώτες πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά δεν επιβεβαιώνονται, ανέφεραν πως είχαν διαπιστωθεί ελλείψεις.

Για τον φάκελο του Παναθηναϊκού, δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό. Μέχρι αυτή τη στιγμή (16:15) ο φάκελος του ΠΑΣ Γιάννινα ελέγχθηκε γιατί ενώ έχει κερδίσει την συμμετοχή του στο Europa League, η αδειοδότηση του από την ΕΠΟ, έγινε με αρνητική εισήγηση του τμήματος αδειοδότησης.

Ο φάκελος των Πρασίνων ελέγχθηκε επειδή σε περίπτωση που η ομάδα των Ιωαννίνων δεν περάσει από τον έλεγχο της UEFA, είναι ο πρώτος επιλαχών και η αδειοδότηση του δεν είχε (επίσης) την έγκριση της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Οι ελεγκτές της UEFA που ήρθαν στην Αθήνα, θα συντάξουν πόρισμα προς το Financial Body Control Panel, το οποίο θα εκδώσει και την οριστική απόφαση.

Πηγή: soccerplus.gr

To Top