Ελκυστικό μπάσκετ που προκαλεί… τρέλα!

Πολύ ελκυστικό μπάσκετ παίζει ο Άρης σύμφωνα με την ανάλυση που έγινε στο επίσημο σάιτ του Γιούροκαπ! Δημοσιεύτηκε η ανάλυση του ομίλου των κίτρινων και εκτός από το αγωνιστικό, γίνεται αναφορά και στο γεμάτο Παλέ και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί.

Για τον Άρη αναφέρει το δημοσίευμα πως “παίζει πολύ ελκυστικό, αθλητικό μπάσκετ που κάνει τους φιλάθλους να τρελαίνονται. Χρειάστηκε την παράταση για να προκριθεί, αλλά δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν”.

Το Γιουροκάπ έχει τον Χρήστο Ταπούτο ως αστέρι του φετινού Άρη, χαρακτηρίζοντάς τον σιωπηλό ηγέτη “που σκέφτεται πάντα την ομάδα πρώτα και κάνει λίγο από όλα για τον Άρη. Τα νούμερά του (10π., 6,4ρ., 2,2ασ., 12,2 αξιολόγηση) το αποδεικνύουν για τον Ταπούτο, που θα συνεχίσει να προσφέρει πολύπλευρα στον Άρη με την εμπειρία του και τον χαρακτήρα του”.

Σαφώς και το… μάτι πέφτει και στον Ντομινίκ Τζέιμς “έναν ολ αράουντ πλέι μέικερ με αθλητικότητα και δύναμη. Ο Τζέιμς έλαμψε μέχρι τώρα στο Γιούροκαπ με 15,3 πόντους και 2,5 ασίστ. Προηγείται όλων των παικτών στη διοργάνωση σε κερδισμένα φάουλ με 6 ανά αγώνα. Ο Τζέιμς και ο Σέρτζιο Κερούς θα συνεχίσουν να προσφέρει θέαμα στους φιλάθλους του Άρη”.

Το “γεγονός” για το Γιούροκαπ είναι πως “πέντε από τους επτά πρώτους σκόρερ του Άρη (Τζέιμς, Ντέιβις, Κερούς, Μαυραειδής, Μάλντροου) δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία από το Γιούροκαπ. Με μόνο έξι παιχνίδια μαζί, ο Άρης θα πρέπει να βελτιωθεί στο Last-16, αλλά και θα γίνει πιο… εύκολος στο σκάουτινγκ”.

To Top