Ελλάδα: Ο Κουτσός ζήτησε σκληράδα κόντρα στη Λευκορωσία

Ο Ισίδωρος Κουτσός ζήτησε από τους παίκτες της εθνικής Ελλάδος να έχουν σκληράδα στο παιχνίδι τους κόντρα στη Λευκορωσία (28/11, 17:00).

Ο συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου ανέλυσε την αντίπαλο της Επίσημης Αγαπημένης στο δεύτερο ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023, που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη και το «Nick Galis Hall».

Αναλυτικά, τα όσα έγραψε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ: «Η Λευκορωσία είναι μια ομάδα με μεγάλη ομοιογένεια, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών τους παίζουν στην ίδια ομάδα και με τον ίδιο κόουτς. Κατ’ επέκταση έχουν πολύ καλή χημεία και παίζουν αρκετά οργανωμένα, πάνω στα συστήματα της ομάδας τους, ενώ βασίζονται κυρίως σε τρεις βασικούς παίκτες.

Στο «3» στον Μπελιάκου, στο «4» στον Σαλάς και στο «5» στον Παραχούσκι. Αυτούς τους τρεις θα είναι πολύ σημαντικό να καταφέρουμε να τους αποσυνδέσουμε από το παιχνίδι της υπόλοιπης ομάδας.

Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σκληροί στην άμυνα, να βρούμε πόντους στον αιφνιδιασμό και συνολικά στην επίθεση να είμαστε όσο πιο σωστοί γίνεται στις επιλογές μας και να μοιράσουμε μπάλες στο κατάλληλο παίκτη κάθε φορά.

Στο προηγούμενο παιχνίδι δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη, όμως, έχουμε δει τα λάθη μας και είμαστε πάρα πολύ έτοιμοι ψυχολογικά, έχοντας όλοι κατανοήσει ότι απέναντι στην Λευκορωσία η νίκη είναι μονόδρομος.

Για να φτάσουμε σε αυτήν ξαναλέω ότι πρέπει να έχουμε σκληράδα στην άμυνα, να τους βγάλουμε από τον ρυθμό τους και να μετατρέψουμε σε πόντους τους αιφνιδιασμούς που θα καταφέρουμε να βγάλουμε. Έχουμε εντοπίσει κάποιες αδυναμίες συγκεκριμένων αντιπάλων και πρέπει να είμαστε πολύ συνεπείς στο να τους σημαδέψουμε».

To Top