Ελλάς το μεγαλείο σου! Εμπλοκή από το δήμο Νέστου, στον… αέρα η έδρα με Ακροπόταμο!

Αυτή είναι η ποδοσφαιρική Ελλάδα του 2014, σε μια χώρα που μόνο να εισπράττει φόρους γνωρίζει χωρίς να έχει τις στοιχειώδεις υποδομές σε όλα τα επίπεδα, πόσο μάλλον στον αθλητισμό, όπου υπάρχει μαζικότητα και συγκέντρωση χιλιάδων ανθρώπων!

Ο πρόλογος αυτός έχει να κάνει με την έδρα του αγώνα Ακροπόταμος-Άρης, όπου μέχρι αυτήν την ώρα είναι στον… αέρα! Κι αυτό γιατί ενώ αρχικά είχε “κλειδώσει” το γήπεδο της Χρυσούπολης, μετά από πολλές αλλαγές και συζητήσεις, σήμερα προκύπτει… εμπλοκή από τον δήμο Νέστου!

Οι επικεφαλής του δήμου θεωρούν ότι το δημοτικό γήπεδο της πόλης δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις μεγάλες ανάγκες των φίλων του Άρη, θεωρώντας ότι δεν εξασφαλίζεται η ασφαλής μαζική παρουσία τους στις κερκίδες!

Απορίας άξιο είναι πώς ένα δημόσιο περιουσιακό στοιχείο θεωρείται ακατάλληλο για να ένα ποδοσφαιρικό αγώνα και ποιες ενέργειες έχουν γίνει από τις αρχές για να καταστεί κατάλληλο, ενώ οι φόροι πέφτουν σαν… καταιγίδα στον απλό κόσμο…

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία Καβάλας έχει αποκλείσει το γήπεδο Ακροποτάμου, ενώ η Καβάλα δηλώνει ότι δεν μπορεί να παραχωρήσει το “Ανθή Καραγιάννη”! Στον αέρα είναι και η μέρα διεξαγωγής του αγώνα! Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα!

Ελλάς το μεγαλείο σου…

Αξίζει να θυμηθούμε και πάλι το γνωστό βίντεο, αποθέωση της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας:

To Top