Ελληνική στοιχηματική μπαίνει στο χρηματιστήριο του Nasdaq

Πολύ κοντά σε mega deal φέρεται να βρίσκεται ελληνική στοιχηματική εταιρία που λειτουργεί νόμιμα στη χώρα μας. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες αποκλειστικές πληροφορίες του Foxbet.gr, η εταιρία αυτή είναι έτοιμη να μπει στο χρηματιστήριο του Nasdaq, γεγονός που εφόσον οριστικοποιηθεί θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στην ελληνική αγορά και όχι μόνο.

Δείτε το αναλυτικό novibet review

Πιο συγκεκριμένα, Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω στοιχηματική έχει συμφωνήσει να λάβει funding πολλών εκατομμυρίων για να εισαχθεί στον Nasdaq. Η κίνηση αυτή που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως “κόλπο – γκρόσο”, καθώς είναι ένα βήμα προς την είσοδό της στις “στοιχηματικές” αγορές 6 πολιτειών της Αμερικής αλλά και στην πολύ υποσχόμενη αγορά της πολιτείας Οντάριο του Καναδά, η οποία ρυθμίζεται και επίσημα αρχές Απριλίου. Οι στόχοι της εταιρίας όμως, δεν περιορίζονται στην Βόρεια Αμερική, καθώς υπάρχουν βλέψεις για επέκταση προς Μεξικό αλλά και Λατινική Αμερική.

Οι πληροφορίες του Foxbet.gr αναφέρουν πως δεν θα υπάρχουν δομικές αλλαγές στη Διοίκηση της εταιρίας, ο chairman θα μείνει ο ίδιος.

Το όνομα της εταιρίας θα αποκαλυφθεί τις επόμενες ώρες, ωστόσο πρέπει να αναφερθεί πως είναι μια από τις top δημοφιλείς επιλογές των παικτών στην χώρα μας και φυσικά έλαβε άδεια νόμιμης λειτουργίας μετά την οριστική ρύθμιση της αγοράς από την ΕΕΕΠ το καλοκαίρι του 2021.

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς εντός της ημέρας αναμένονται αποκαλύψεις!

Διαβάστε περισσότερα για τη novibet χρηματιστηριο

To Top