Ελπίδα πάνω από τα… ερείπια! Η κιτρινόμαυρη καρδιά, ο διευθυντής και οι 20 μαθητές σε σχολείο των Φανών!

Ανοίγοντας το e-mail του PRESSARIS, αυτές τις δύσκολες μέρες, που κάθε είδηση για τον Άρη προκαλεί θλίψη, προβληματισμό, ένα σφίξιμο στο στομάχι από όλα όσα αρνητικά έχουν μαζευτεί σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο, πέσαμε σε μια έκπληξη… 

Η απορία αρχικά, μετατράπηκε σε χαμόγελο ελπίδας που δυνάμωσε μετά την τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε…

Το μήνυμα ήταν από τον διευθυντή ενός μικρού σχολείου στις Φανές Ρόδου, ενός μικρού χωριού 500 ψυχών στα δυτικά του σμαραγδένιου νησιού. Ο διευθυντής του, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ένας 50χρονος οικογενειάρχης από το Δοξάτο Δράμας και πιστός φίλαθλος του Άρη (!), μας περιέγραφε την κατάσταση στο σχολείο και την προσπάθεια του να μεταλαμπαδεύσει την φλόγα του συλλόγου στα παιδιά της ομάδας του σχολείου!

“Είμαστε όλοι εδώ ΑΡΗΣ. Θέλουμε να φοράνε τα παιδιά της Ε’ και ΣΤ’ τάξης στα παιχνίδια του σχολικού πρωταθλήματος τη φανέλα του ΑΡΗ με το ‘θεό του πολέμου’ στο στήθος… Είναι 20 παιδάκια που θέλουν στολές, κασκόλ, σκουφάκια και ότι άλλο μπορεί να παραπέμπει σε ΑΡΗ”! Αυτό ήταν το μήνυμα από την Ρόδο, το οποίο μέσα από το PRESSARIS έχει ως αποδέκτη όλη την οικογένεια του Άρη, την ΠΑΕ και την ΚΜΑ.

Του τηλεφωνήσαμε… Μας είπε πραγματικά συγκινημένος: “Η αγάπη για τον Άρη είναι δεδομένη… Εμείς που είμαστε τόσο μακριά από τον σύλλογο, δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπάμε, ότι η καρδιά μας χτυπάει για τον Άρη. Παρά τις πικρίες και τα προβλήματα είμαστε νοερά πάντα στο πλευρό του…”

Το PRESSARIS έχει στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφέρεται τα στοιχεία του καθηγητή από τις Φανές Ρόδου, για να συμμετέχει στην προσπάθεια να… ντυθούν στα κιτρινόμαυρα οι μαθητές του σχολείου. Παράλληλα, θα ενημερώσει ΠΑΕ, ΑΣ και ΚΜΑ για την προσπάθεια αυτή… Οι παράγοντες του Άρη καλούνται και αυτοί θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων…

To Top