«Ελπίζουμε σε γκέλα»

Παρά το προβάδισμα της Βοσνίας, οι παίκτες της Εθνικής δεν χάνουν τις ελπίδες τους για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης που δίνει απευθείας το εισιτήριο στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπως τόνισε ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού χαρακτήρισε «όνειρο» την ενδεχόμενη πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο και εξέφρασε την επιθυμία του για καθιέρωση στην Εθνική.

«Είναι πολύ δύσκολο να προκριθούμε απευθείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το πιθανότερο είναι να πάμε στα μπαράζ και από εκεί και πέρα να τα δώσουμε όλα. Αποτελεί όνειρό μας να βρεθούμε στα γήπεδα της Βραζιλίας», είπε αρχικά ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού.

Για τους στόχους του: «Θέλω να βοηθήσω την Εθνική ομάδα και να εξασφαλίσω μόνιμη θέση στις επιλογές του Φερνάντο Σάντος».

Κλείνοντας, τόνισε: «Το φιλικό με την Αυστρία έχει ως στόχο να δούμε κάποια πράγματα, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα ματς. Κλειδί για τον όμιλο αποτελούν οι εκτός έδρας αγώνες της Βοσνίας. Μία γκέλα της μπορεί να φέρει κάτι καλό. Όσο παίζουμε, ελπίζουμε». 

To Top