ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ελ Αμίν: “Καλή ομάδα ο Άρης που παίζει σε υψηλό επίπεδο”

O πρώτος σκόρερ της Κύμης στον αγώνα με τον Πανιώνιο (26π.) Μωχάμεντ Ελ Αμίν, μίλησε για την επίδοσή του, αλλά και τον αγώνα με τον Άρη.

Το πρώτο μισό του αγώνα δεν ήμουν τόσο επιθετικός, έπρεπε να «ζεσταθώ» λίγο, αλλά στο ημίχρονο πήγα στα αποδυτήρια και ένιωσα ότι πρέπει να γίνω λίγο πιο επιθετικός. Ήθελα να κάνω ό,τι μπορώ για την ομάδα. Έτσι σκέφτηκα και ήμουν συγκεντρωμένος σε κάθε σουτ που πήρα και τελικά τα περισσότερα κατέληξαν στο καλάθι» τόνισε αρχικά.

Ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ είπε, ακόμη, για την ομάδα του Νίκου Οικονόμου: «Ο Πανιώνιος έπαιξε πάρα πολύ καλά! Άξιζαν και αυτοί να νικήσουν! Το παιχνίδι ήταν 50-50 και μπορούσαμε και οι δύο να κερδίσουμε. Είχαμε την τύχη να τελειώσουμε το παιχνίδι με τη νίκη» και συμπλήρωσε για τον επόμενο αντίπαλο της Κύμης:

«Το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη θα είναι δύσκολο. Θα δούμε βίντεο, θα κάνουμε κάποιες προπονήσεις και θα προσπαθήσουμε να φύγουμε με τη νίκη. Ξέρουμε ότι είναι μια καλή ομάδα και ότι παίζουν σε υψηλό επίπεδο. Θα είναι έτοιμοι και εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά».

To Top