ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελ Αραμπί ενόψει Άρη: “Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, καμία ήττα μέχρι το τέλος”

Συνέντευξη στην κάμερα της Nova ενόψει του αγώνα με τον Άρη στο “Καραϊσκάκης” για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 έδωσε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με τον μπόμπερ του Ολυμπιακού να μιλάει μεταξύ άλλων για τη σπουδαία νίκη στην Τούμπα με δικό του γκολ, τη χημεία που έχει με τον Βαλμπουενά καθώς και για τα μεταγραφικά σενάρια στα οποία εμπλέκεται το όνομά του.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέψαμε. Ένα γκολ δίνει σε έναν επιθετικό την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται, ειδικά κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο και εκτός έδρας.

Η ομάδα έδειξε πως είναι έτοιμη και το δείγμα ήταν σπουδαίο. Κάναμε ατομική δουλειά κατά τη διάρκεια της καραντίνας αλλά και σαν ομάδα όλοι μαζί δείξαμε πως είμαστε έτοιμοι.

Έχουμε δουλέψει πολύ, έχουμε ενέργεια αλλά θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα για να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό. Ο προπονητής μας λέει να ξεχάσουμε τη βαθμολογική διαφορά και να συγκεντρωθούμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να συνεχίσουμε ως το τέλος χωρίς να χάσουμε κάποιο παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο για να πάρουμε το πρωτάθλημα χωρίς να κάνουμε ήττα και να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση απέναντι στην Γουλβς”, δήλωσε αρχικά ο Μαροκινός επιθετικός, για να μιλήσει κατόπιν για τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια που κάνουν ολοένα και πιο συχνά την εμφάνισή του και αφορούν το μέλλον του στην ομάδα του Πειραιά.

“Όταν ένας επιθετικός σκοράρει πολύ, είναι φυσιολογικό να γράφονται πολλά πράγματα στον Τύπο. Είμαι όμως εδώ, συγκεντρωμένος, θέλω να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να πάρουμε την πρόκριση επί της Γουλβς. Είμαι ευτυχισμένος εδώ και δεν με απασχολούν όσα γράφονται”.

Φυσικά, από τη συνέντευξη δεν θα μπορούσε να λείπει ερώτηση που να αφορά την αγαστή συνεργασία του στο χορτάρι με τον Ματιέ Βαλμπουενά (από δική του ασίστ σκόραρε στην Τούμπα), με τον Ελ Αραμπί να μην κρύβει τη χαρά του για το γεγονός πως είναι στην ίδια ομάδα με τον Γάλλο πολύπειρο μεσοεπιθετικό.

“Είναι εκπληκτική η συνεργασία και η συνεννόηση με τον Βαλμπουενά. Είναι ένας εκπληκτικός πασέρ με μεγάλη ποιότητα. Είναι μεγάλη η χαρά μου όταν ο Ματιέ μου κάνει μια πάσα γιατί δημιουργούνται οι καλύτερες συνθήκες για ένα γκολ”, είπε χαρακτηριστικά.

To Top