ΕΛ.ΑΣ: “Ο οπαδός του ΠΑΟΚ ήταν ο πρώτος που συνελήφθη με την χρήση των καμερών”

Ο οπαδός του ΠΑΟΚ που πέταξε κροτίδα στην Τούμπα στο ματς με τον Ολυμπιακό και συνελήφθη ήταν ο πρώτος που στην σύλληψή του οδήγησε το υλικό που συλλέχθηκε από τις κάμερες ασφαλείας.

‘Ηταν η πρώτη σύλληψη που έγινε με την χρήση βιντεοληπτικού υλικού από το κλειστό κύκλωμα επιτήρησης που πρέπει να έχουν πλέον σε λειτουργία στα γήπεδά τους οι ομάδες, όπως έκανε γνωστό σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη 23χρονος για πυροδότηση δύο κροτίδων και ρίψη μίας εξ αυτών εντός του αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα

Η ενδελεχής έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς και η αξιοποίηση των στοιχείων που προέκυψαν από το βιντεοληπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα επιτήρησης του γηπέδου, οδήγησε στην ταυτοποίηση και σύλληψη ατόμου, που προέβη σε πυροδότηση δύο κροτίδων και ρίψη μίας εξ αυτών εντός του αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα την 18-02-2024.

Πρόκειται για 23χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί φωτοβολίδων και της αθλητικής νομοθεσίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

To Top