«Εμείς είμαστε ο Άρης…»

Σύνθημα νίκης έστειλε ο προπονητής του Άρη, Σάκης Τσιώλης, σε δηλώσεις που έκανε στη NOVA ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με την Ξάνθη, ξεκαθαρίζοντας ότι υπάρχει μόνο ένα πιθανό αποτέλεσμα για την ομάδα του. Στην συνδρομητική τηλεόραση μίλησε και ο Μάρκος Βελλίδης, που υπογράμμισε ότι οι κίτρινοι πρέπει να κερδίζουν κάθε φορά στο γήπεδό τους.

«Είναι ακόμα αρχή του πρωταθλήματος για εμάς και σίγουρα θέλουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, από την μία για να επουλώσουμε τις πληγές που άνοιξε η ήττα με τον Ατρόμητο, αλλά και να βελτιώσουμε την εικόνα μας στα μάτια όλων. Η Ξάνθη έχει βρει ρυθμό, αφού έχει δώσει συνεχόμενα παιχνίδια. Αυτό είναι στα υπέρ του αντιπάλου, με δεδομένο ότι εμείς έχουμε τρεις εβδομάδες να αγωνιστούμε σε επίσημο παιχνίδι», είπε ο κ. Τσιώλης, που συμπλήρωσε με νόημα:

«Εμείς όμως είμαστε ο Άρης και θέλω να πιστεύω ότι αν μπούμε έτσι όπως πρέπει από το ξεκίνημα του αγώνα, θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Και όλοι ευελπιστούμε ότι θα είναι η νίκη. Αυτός είναι και ο μόνος στόχος για εμάς στο παιχνίδι με την Ξάνθη».

Από την πλευρά του, ο Μάρκος Βελλίδης τόνισε: «Μετά από μία μεγάλη διακοπή για την ομάδα μας, φτάσαμε στο σημείο να παίζουμε κι πάλι ένα επίσημο παιχνίδι. Από την στιγμή που παίζουμε στο Κλεάνθης Βικελίδης και αναμένεται να έχει στις κερκίδες 20.000 κόσμο, δεν υπάρχει σκέψη για οποιδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Πάντοτε ο Άρης πρέπει να παίζει για τη νίκη, αλλά ειδικά στην έδρα μας ελπίζω το παιχνίδι με τον Ατρόμητο να ήταν το ένα και μοναδικό που είχαμε απώλειες. Η Ξάνθη είναι μία επικίνδυνη ομάδα, αλλά θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι και θα κερδίσουμε».

To Top