ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Εμείς πήραμε την… δάδα από τον Γκάλη»

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς μίλησε, με αφορμή τη συμμετοχή του στα «event» των αδελφών Αντετοκούνμπο την περασμένη Κυριακή στο Αλεξάνδρειο,  για τον Νίκο Γκάλη, αλλά και την όμορφη εκδήλωση στο Nick Galis Hall.

Αναλυτικά, όσα μεταξύ άλλων είπε στον Arena FM:

«Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να έχουμε τον Νίκο Γκάλη μαζί μας, θέλαμε όλοι να τον δούμε να παίζει και έτσι αναγκάστηκαν και …περιορίστηκαν σε μένα (γέλια). Ο Θανάσης έβαλε τα μεγάλα μέσα και στην Αθήνα θα έρθει ο Πορζίνγκις, για να καταφέρουν να μας κερδίσουν, θα είναι στην ομάδα του όπως καταλάβατε», τόνισε αρχικά, ενώ αναφερθείς στο event είχε να πει:

«Ζητάμε συγνώμη καθώς και από την εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη έμεινε πολύς κόσμος απ’ έξω. Υπήρχε μεγάλη διάθεση, εισπράξαμε πολύ θετική ενέργεια από τα νέα παιδιά που γέμισαν το γήπεδο, υπάρχει ελπίδα και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Περάσαμε όλο πάρα πολύ ωραία, να σου δίνεται η ευκαιρία να παίξεις σε ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο είναι πραγματικά κάτι πολύ όμορφο. Είχα και χρόνια να παίξω σε αυτό το γήπεδο».

Επίσης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς στάθηκε στο ότι: «Όλοι είμαστε συνέχεια των προηγούμενων…. Είναι σαν μια λαμπαδηδρομία, ο ένας παίρνει την δάδα και την παραδίδει στον άλλον. Εμείς πήραμε την δάδα από τον Γκάλη», ενώ αναφερθείς στον μεγάλο αυτόν αθλητή είχε να πει:

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έπαιξε ακριβώς όσο χρειάστηκε ώστε να κάνει την χώρα περήφανη, να φέρει τεχνογνωσία, μαζί με όλους τους υπόλοιπους που βοήθησαν το μπάσκετ να αναδειχτεί και να εξελιχτεί. Ο Γιαννάκης, ο Χριστοδούλου, ο Φασούλας και όλα τα παιδιά. Μόνο και μόνο να βρισκόταν στο γήπεδο ο Νίκος ο Γκάλης θα ήταν πολύ σημαντικό για όλους, το σκεφτόμασταν με τα παιδιά και λέγαμε ‘αν ήταν και ο Γκάλης , τι θα γινότανε;’».

To Top