Εμετικά σχόλια του προέδρου της Παραναένσε για παίκτη που αυτοκτόνησε

Ο πρόεδρος της Παραναένσε Μάριο Σέλσο Πετράλια, μίλησε με υποτιμητικό τρόπο για τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας του, Σαντιάγκο Μόρο Γκαρσία που αυτοκτόνησε.

Για μία ακόμα φορά ο πρόεδρος της Ατλέτικο Παραναένσε γίνεται viral αλλά για λάθος λόγο. Αυτή τη φορά κατάφερε να κάνει το γύρο των social media λόγω της αχαρακτήριστης τοποθέτησής του για τον Σαντιάγκο Μόρο Γκαρσία.

Στα 30 του χρόνια ο Ουρουγουανός επιθετικός που αγωνιζόταν στην Γοδόι Κρουζ έβαλε τέλος στη ζωή του. Η Ατλέτικο Παραναένσε έσπευσε να συλλυπηθεί τους οικείους του αφού στο παρελθόν είχε αγωνιστεί για αυτήν, όμως ο πρόεδρος της αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων.

“Ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία μας. Ήρθε με μια καταδίκη για χρήση κοκαΐνης και τραυματίας. Λύσαμε το συμβόλαιο μαζί του σχεδόν χωρίς κόστος. Δεν πληρώσαμε το υπόλοιπο 50% για την αγορά του και γλιτώσαμε ένα εκατομμύριο.

Μετά την πώλησή του, εισπράξαμε ένα ακόμη εκατομμύριο. Δεν είχε ταλέντο, άρα δεν υπήρχαν ομάδες να τον πάρουν. Λυπάμαι για το τραγικό τέλος αυτού του προβληματικού παιδιού”, ήταν το σχόλιο που βρήκε να κάνει λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του.

To Top