Εμμένει η ΕΠΟ στις 45 δόσεις, ποια λύση προκύπτει για τον Άρη

Ο Άρης πέρα από το αγωνιστικό μέρος έχει έναν πολύ σημαντικό κρίσιμο… αγώνα σε ότι αφορά το θέμα των δόσεων. Ο αγώνας αυτός έχει ξεκινήσει από την περασμένη βδομάδα και το δεύτερο… «ημίχρονο» συνεχίστηκε σήμερα το μεσημέρι, μετά τη συνάντηση των ανθρώπων του Αρη με την Σούπερ λίγκα και την ΕΠΟ.

Η ομοσπονδία εμμένει στις 45 δόσεις, αλλά προκύπτει μια άλλη λύση με προθεσμία ενός μήνα.

Παρόντες στη συνάντηση που έγινε στην Αθήνα ήταν οι Γιάννης Ψηφίδης, πρόεδρος της ΠΑΕ, οι νομικοί Χρήστος Γρόλλιος και Αργύρης Αργυριάδης, ο πρόεδρος της Σούπερ λίγκας Γιάννης Μώραλης και από την ομοσπονδία ο Θόδωρος Κουρίδης. Αντίθετα απουσίαζε εκπρόσωπος του ΠΣΑΠ/

Η θέση της ΕΠΟ δεδομένη και έχει να κάνει ότι δεν μπορεί να επεκτείνει σε περισσότερες δόσεις την εξόφληση των χρεών, εμμένοντας στις 45, προκειμένου να μην υπάρξουν αντιδράσεις από τις υπόλοιπες ομάδες.

Όμως δίνει περιθώριο ενός μήνα στους κίτρινους προκειμένου να έρθουν σε κατ’ ιδίαν συμφωνίες με τους πρώην παίκτες, ώστε να ορίσουν συγκεκριμένο αριθμό που θα μπορούν να εξυπηρετηθούν. Σε αυτό αναμένεται να υπάρξει και η καλή θέληση του ίδιου του ΠΣΑΠ, ο οποίος και θα δώσει στους παίκτες να καταλάβουν ότι είναι προς όφελός τους, η ρεαλιστική ρύθμιση των χρεών.

Το κέρδος του Άρη στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι αποκτά νέο χρονικό πλεονέκτημα, ενώ παράλληλα θα πάρουν αναβολή οι υποθέσεις της 26ης Φεβρουαρίου, οι οποίες είναι για επιβολή ποινών σε βάρος της ομάδας (π.χ. Κουλουχέρης, Μενδρινός κ.α.).

Στο διάστημα αυτό οι κίτρινοι έχουν την δύσκολη αποστολή να βρουν λύσεις με όλους τους εμπλεκόμενους, τα χρέη προς τους οποίους βαρύνουν τον σύλλογο.

To Top