Εμμένει στην παραίτηση ο Χαραλαμπίδης, δεν πήγε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από σήμερα από τον ΠΑΟΚ, καθώς εμμένει στην απόφαση του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, μετά την εντός έδρας από τον Κολοσσό Ρόδου, που έβαλε σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον ΠΑΟΚ, όσον αφορά την παραμονή του στη Basket League, φαινόταν ότι έχει πάρει την οριστική του απόφαση.

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης, εμμένει στην παραίτησή του και η σημερινή προπόνηση της ομάδας, έγινε υπό τις οδηγίες του Στάθη Νεραντζάκη και του Μπάμπη Καραΐσκου, με τον πρώτο να αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή, στην αυριανή αναμέτρηση με την Τέλεκομ Βόννης (21:00) για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ βγαίνει ξανά στην αγορά, για αναζήτηση προπονητή, μέσα στις δύσκολες δικές του συνθήκες, τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά, με τον Χαραλαμπίδη, να ολοκληρώνει την παρουσία του στην ομάδα, η οποία ξεκίνησε το 2012, ως παίκτης, από το 2016 ως βοηθός προπονητή, και από τον περασμένο Νοέμβριο, ως πρώτος προπονητής.

 

To Top