Εμμένει στο «3-3» η Football League αλλά «πάει» διαιτητικό

Να υποστηρίξει την προκήρυξη της ενώπιον του τακτικού δικαστηρίου στο οποίο θα δώσει τελικά το παρόν, αποφάσισε η Football League κατά την διάρκεια έκτακτου διοικητικού συμβουλίου, διάρκειας δυόμιση ωρών, που έγινε σήμερα το πρωί.

Η Ένωση λοιπόν, εμμένει στην απευθείας άνοδο τριών ομάδων στην Super League και υποβιβασμό αντίστοιχου αριθμού ομάδων από την μεγάλη κατηγορία και όχι για «2-2» ή για «2 και μπαράζ για τον τρίτο», προτάσεις που έχουν τεθεί στο τραπέζι.

Ωστόσο, με την απόφαση, να δώσει το παρόν στην συνεδρίαση του τακτικού διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, την Τρίτη 21/1, ουσιαστικά δεν τραβάει το σχοινί στα άκρακαθώς στο διοικητικό συμβούλιο που είχε γίνει την Τρίτη 14/1 είχε αποφασίσει να αποσύρει τους εκπροσώπους της από το διαιτητικό (αν και δεν το είχε ανακοινώσει) ώστε να μπλοκάρει την συνεδρίαση του και να υποχρεώσει την ίδια την ΕΠΟ να πάρει την απόφαση.

Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα από τις ομάδες που ήταν παρούσες στο συμβούλιο, από τις οποίες απουσίαζε η Παναχαϊκή, ο εκπρόσωπος της οποίας Αλέξης Κούγιας είχε αποχωρήσει πριν από την ψηφοφορία ο οποίος σε δηλώσεις του στον Sentra 103.3 την Τρίτη (14/1) είχε υποστηρίξει ότι το διαιτητικό δεν είναι αρμόδιο και είχε προβλέψει ότι… «το θέμα θα λήξει τον Ιούλιο γιατί θα υπάρξουν προσφυγές εκτός αν εφαρμοστεί ο νόμος».

Η ανακοίνωση της Football League αναφέρει τα εξής: «Κατά τη σημερινή συνεδρίαση το Δ.Σ. της Football League ΟΠΑΠ , αποφάσισε ότι εμμένει στην Προκήρυξη του Πρωταθλήματος, με την οποία θα προβιβαστούν στη Super League τρεις (3) ομάδες, και θα υπερασπιστεί με κάθε νόμιμο τρόπο την υλοποίηση της απόφασης αυτής».

πηγή: sentragoal.gr

To Top