Εμπαπέ: “Έρχονται σπουδαία πράγματα στο μέλλον”

Ο Κίλιαν Εμπαπέ αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά στο μέλλον του, δηλώνοντας ότι έρχονται πολλά σπουδαία πράγματα, δίχως ωστόσο να γίνεται συγκεκριμένος, ωστόσο τόνισε ότι νιώθει πολύ καλά αυτή την περίοδο και αυτό τον βοηθά να αποδίδει καλά στο χορτάρι.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν ευτυχισμένος αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Γαλλίας με το Καζακστάν, καθώς οι τρικολόρ με την εμφατική τους νίκη με 8-0, εξασφάλισαν την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ, ενώ ο ίδιος πέτυχε καρέ τερμάτων, όντας ο μοναδικός παίκτης της Γαλλίας που το πετυχαίνει μετά το 1958.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός δήλωσε αμέσως μετά το παιχνίδι ότι έρχονται σπουδαία πράγματα στο μέλλον για εκείνον, καθώς είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει στη Ρεάλ, τονίζοντας όμως ότι νιώθει πολύ καλά αυτή τη στιγμή και αυτό τον βοηθά να αποδώσει καλά στο γήπεδο.

“Δεν ξέρω ακόμα για το μέλλον μου. Είμαι εδώ. Είπα ότι πέρασα πέντε εξαιρετικά χρόνια, απόλαυσα την κάθε στιγμή και συνεχίζω να το κάνω. Έρχονται πολλά σπουδαία πράγματα, μεγάλες στιγμές, αλλά έχω ήδη μιλήσει γι’ αυτό. Πάντα έλεγα ότι θέλω να γράψω ιστορία για τη χώρα μου. Προσπαθώ να το κάνω βήμα-βήμα και θα γίνει μέσα από το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Είμαι σε μια πολύ καλή περίοδο, είμαι ευτυχισμένος στο γήπεδο και στη ζωή μου. Αυτά με βοηθάνε στο να κάνω αυτές τις μεγάλες εμφανίσεις”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

 

To Top