Εμπαπέ: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη για το μέλλον μου»

Η Ευρώπη υποκλίνεται στο ταλέντο του Κιλιάν Εμπαπέ μετά τη νίκη-θρίλερ των Γάλλων με 1-0, στο πρώτο ματς των “16” του Champions League.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ στο τέταρτοο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να παραβιάσει την εστία του έως τότε ανίκητου Τιμπό Κουρτουά και χάρισε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Ο 23χρονος επιθετικός μετά το ματς μίλησε για το μέλλον του και απάντησε μιλώντας στα ισπανικά (!) στις ερωτήσεις για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το μέλλον μου. Παίζω για την Παρί Σεν Ζερμέν, έναν από τους καλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Εάν επηρεάζει αυτό το παιχνίδι το μέλλον μου; Δεν έχω αποφασίσει, δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και θα δούμε τι θα συμβεί το καλοκαίρι.

Πώς να αγνοήσω όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μου; Είναι απλό, παίζω ποδόσφαιρο. Κάνουμε πάρα πολλές ερωτήσεις και δίνουμε πάρα πολλές απαντήσεις. Το θέμα είναι πως είμαι παίκτης της Παρί, είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ και το δείχνω με τις πράξεις μου. Θα πάμε και στην Μαδρίτη για να πάρουμε τη νίκη και όχι για να υπερασπιστούμε τη νίκη μας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Εμπαπέ.

To Top