Εμπαπέ: Εκνευρισμένος με την Παρί γιατί δεν πληρώθηκε στην ώρα του

Όπως αναφέρει η «Equipe», ένας από τους λόγους πίσω από τη φερόμενη επιθυμία του Κιλιάν Εμπαπέ να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν είναι ότι καθυστέρησε να εισπράξει τον μισθό του περασμένου Σεπτεμβρίου.
Πέρασε ένας μήνας από τον ντόρο που προκάλεσαν τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν. Και οι αιτίες που βγαίνουν στο φως πίσω από τη φερόμενη επιθυμία του, όλο και πληθαίνουν. Από την αθέτηση υποσχέσεων για τον αγωνιστικό του ρόλο, μέχρι τις ενστάσεις του ως προς τη μεταγραφική ενίσχυση του κλαμπ το περασμένο καλοκαίρι, μερικοί από τους λόγους που σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ έκαναν τον 23χρονο σταρ να εκφράσει τάσεις φυγής.

Πλέον, προστίθεται άλλη μία στο «παγόβουνο», καθώς όπως αναφέρει η «Equipe», ο Εμπαπέ ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος με την Παρί λόγω καθυστέρησης της πληρωμής του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το γαλλικό Μέσο, ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν εισέπραξε τον μισθό των έξι εκατομμυρίων ευρώ που προβλέπει μηνιαίως το «χρυσό» συμβόλαιό του (για τον μήνα Σεπτέμβριο), δίχως να έχει λάβει δεκάρα μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, όταν και κυκλοφόρησαν οι φήμες περί αποχώρησης. Δύο ημέρες μετά το παιχνίδι με την Μπενφίκα, κατατέθηκε στον λογαριασμό του μόνο ένα μικρό μέρος του μισθού, γεγονός που οδήγησε το περιβάλλον του να ζητήσει εξηγήσεις από τη διοίκηση της Παρί.

Οι απαντήσεις που πήραν αφορούσαν προβλήματα στο σύστημα πληρωμών αλλά και με το Financial Fair Play, απαντήσεις που, όμως, δεν έπεισαν τους ανθρώπους του Γάλλου στράικερ, οι οποίοι πρόβαλαν το επιχείρημα πως ποτέ δεν έχει υπάρξει τέτοιο πρόβλημα με τους Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ, οι καθαροί μισθοί των οποίων κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα.

Έκτοτε, η κατάσταση εξομαλύνθηκε και τα στελέχη της Παρί επιβεβαιώνουν πως ο Μπαπέ έχει αποζημιωθεί πλήρως με όλα τα μπόνους και τους μισθούς που προβλέπονται μέχρι στιγμής, δηλώνοντας πως «όπως σε όλους τους συλλόγους, κάποιες φορές υπάρχουν καθυστερήσεις λόγω προβλημάτων στις μεθόδους πληρωμής». Τέλος καλό, όλα καλά.

To Top