Εμπαπέ: Η σημείωση του Γκαλτιέ που ξεσήκωσε μεγάλη κουβέντα και η ερμηνεία της

Ο τηλεοπτικός φακός έπιασε μία από τις σημειώσεις του Γκαλτιέ για τον Εμπαπέ στο ματς με την Μπενφίκα και αμέσως έγινε viral. Η διπλή ερμηνεία και η εξήγηση που έδωσε ο κόουτς της Παρί.

Στην εποχή που ζούμε όπου δισεκατομμύρια μάτια βλέπουν τους αγώνες του Champions League σε όλο τον πλανήτη υπάρχουν πράγματα τα οποία είναι αδύνατο να ξεφύγουν.

Όπως συνέβη το βράδυ της Τρίτης (11/10) και στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπενφίκα. Ο τηλεοπτικός φακός έκανε κοντινό στον Γκαλτιέ κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου και το γεγονός ότι η σημείωσή του ξεκινούσε με το “Κιλιάν” σήμανε συναγερμό στα social media.

Φυσικά, ήταν κάτι που αφορούσε τον Κιλιάν Εμπαπέ. Κάπου εκεί άρχισαν και οι ερμηνείες για το τι γράφει στις σημειώσεις του. Η πρώτη που επικράτησε ήταν το “Kylian pref (à droite)” το οποίο θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο Κιλιάν (δηλαδή ο Εμπαπέ) προτιμά να αγωνίζεται στα δεξιά.

Κάτι που αμέσως έγινε viral. Αργότερα ωστόσο υπήρξε και άλλη εξήγηση η οποία δόθηκε από το “RMC”. “Kylian prof (à droite)!!” έγραφε τελικά ο Γκαλτιέ στο σημείωμά του το οποίο σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει ο “Κιλιάν βαθιά στα δεξιά”.

Για όλα τα παραπάνω ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου από το RMC ο κόουτς της Παρί ο οποίος με τη σειρά του ξεκαθάρισε τι συνέβη: “Όταν είσαι προπονητής στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν μπορείς να είσαι τόσο αστείος” είπε αρχικά χαμογελώντας και συνέχισε: “Απλά προσπαθούσαμε να προβλέψουμε τα διαφορετικά σενάρια τα οποία μπορεί να βλέπαμε στο γήπεδο. Σε εκείνο το σημείο ήθελα να φέρω φρεσκάδα και περισσότερο ρυθμό στην επίθεση διατηρώντας παράλληλα ισορροπία. Ήταν φανερό πως εάν επικρατούσαμε θα είχαμε προκριθεί, αλλά ήταν εξίσου σημαντικό να μη χάσουμε.

Ο Κιλιάν ήταν στην αριστερή πλευρά της επίθεσης και έπρεπε να βρούμε κάποιον να συνεργαστεί μαζί του. Αυτή ήταν η αλλαγή που έκανα βάζοντας τον Εκιτικέ”

Φυσικά, όλα τα παραπάνω δε θα έπαιρναν τέτοιες διαστάσεις εάν ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους ο Κιλιάν Εμπαπέ φέρεται να επιθυμεί την αποχώρησή του από την Παρί δεν ήταν η θέση που αγωνίζεται.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ θέλει να αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης κάτι που δεν γίνεται.

To Top