Εμπαπέ: «Θέλω να γράψω ιστορία στο γαλλικό ποδόσφαιρο»

Να γράψει ιστορία στο γαλλικό ποδόσφαιρο θέλει ο Κιλιάν Εμπαπέ. Ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν πιστεύει ότι έχει αυτή την ευκαιρία απέναντι στη Μπάγερν.

Ο 21χρονος Γάλλος δήλωσε ότι πάντα ήθελε να αντιμετωπίζει και να κερδίζει τους καλύτερους παίκτες, ενώ εξέφρασε και την στήριξη των παικτών στον Τόμας Τούχελ.

«Όταν έφτασα το 2017, η ομάδα είχε δυσκολίες, τώρα είμαστε στον τελικό. Αυτό δείχνει ότι ποτέ δεν τα παρατήσαμε και θα είναι ένα απίστευτο πράγμα για μια γαλλική ομάδα να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Γι αυτό υπέγραψα» είπε στους δημοσιογράφους ο Εμπαπέ.

Σχετικά με την απουσία των οπαδών ο Γάλλος δήλωσε: «Προφανώς είναι δύσκολο να παίζεις με κλειστές πόρτες. Θα θέλαμε τους οπαδούς να βρίσκονται εδώ αλλά ξέρουμε ότι θα μας υποστηρίζουν. Είναι ακόμα ένας τελικός Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μια πολύ ξεχωριστή χρονιά».

Για τον προπονητή της ομάδας, Τόμας Τούχελ, ο Εμπαπέ είπε: «Οι παίκτες υποστηρίζουν τον προπονητή. Ακούσαμε πολλά πράγματα για το πώς ο Τούχελ δε μπορούσε να διαχειριστεί τους αστέρες. Ειλικρινά νομίζω ότι κάνει την καλύτερη σεζόν στην ιστορία του συλλόγου. Είμαστε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Μας πίεσε πραγματικά και είμαστε σε καλή ψυχική κατάσταση».

To Top