Εμπαπέ: «Ο Μέσι άξιζε τη Χρυσή Μπάλα – Στον τελικό κατάλαβα ότι δεν έχασα μόνο το Μουντιάλ, αλλά και το βραβείο»

Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε την κατάκτηση της φετινής Χρυσής Μπάλα από τον Λιονέλ Μέσι ο άλλοτε συμπαίκτης του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ντύθηκε… κακός στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου για τους φίλους της Αργεντινής και με χατ τρικ προσπάθησε να πάρει το βαρύτιμο τρόπαιο από τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του. Στο τέλος δεν τα κατάφερε, ωστόσο και εκείνο το βράδυ -όπως δήλωσε- ήξερε ότι δεν έχασε μόνο το τρόπαιο του Μουντιάλ.
Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις που παραχώρησε ανέφερε ότι κατάλαβε πως με την ήττα από την «αλμπισελέστε» δεν θα κατακτούσε τη Χρυσή Μπάλα, για την οποία ανέφερε πως δίκαια την κέρδισε, για 8η φορά, ο Μέσι. Να θυμίσουμε, δε, πως ο 24χρονος πήρε την τρίτη θέση, ενώ τη δεύτερη ο Έρλινγκ Χάαλαντ.

 

«Ο Μέσι έπρεπε να την κερδίσει, κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι ένας από τους σπουδαιότερους στην ιστορία, αν όχι ο καλύτερος για μένα», είπε αρχικά και συνέχισε:
«Ο Χάαλαντ είχε μια υπέροχη σεζόν, αλλά και εγώ. Όμως, δεν ζυγίσει τόσο, όσο να κατακτάς ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Το βράδυ της 18ης Δεκεμβρίου ήξερα ότι είχα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και τη Χρυσή Μπάλα επίσης. Ο Μέσι την άξιζε», ήταν, χαρακτηριστικά, τα λόγια του άλλοτε συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

 

To Top