Εμπαπέ: “Στην Παρί την επόμενη σεζόν”

Ο Κιλιάν Εμπαπέ προσπάθησε να «σβήσει» λίγο το θέμα που έχει προκύψει με το συμβόλαιο που έχει με την Παρί Σεν Ζερμέν και την άρνησή του να ενεργοποιηθεί η μονοετής επέκταση της συνεργασίας του με την πρωταθλήτρια Γαλλίας έως το 2025.

Σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα της Εθνικής Γαλλίας με το Γιβραλτάρ, ο 24χρονος σούπερ σταρ επανέλαβε πως πρόθεσή του είναι να παραμείνει στην Παρί και την επόμενη σεζόν, όμως δεν άνοιξε τα… χαρτιά του για το μετά.

«Ήδη έχω απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση. Στόχος μου είναι να παραμείνω στην Παρί την επόμενη σεζόν. Είναι η μοναδική επιλογή μου αυτήν τη στιγμή. Είμαι έτοιμος να γυρίσω για τη θερινή προετοιμασία. Ελπίζω οι επόμενες ερωτήσεις να είναι για τον αγώνα αύριο».

Ακολούθως ο Εμπαπέ ρωτήθηκε για την πρόσφατη τοποθέτηση του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος ανέφερε πως θα προσπαθήσει να συμμετάσχει στην προσπάθεια παραμονής του Γάλλου σούπερ σταρ στην παρί και στη Ligue1, όπως έκανε και το καλοκαίρι του 2022.

«Τι επιρροή έχει ο Πρόεδρος; Στην καριέρα μου σήμερα, το 2023, καμία… Θέλει να μείνω στο Παρίσι, ο στόχος μου είναι να μείνω. Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος» είπε ο Εμπαπέ και πρόσθεσε: «Αυτό που συμβαίνει έξω είναι δευτερεύον, πάντα κατάφερνα να κάνω και τα δύο. Θέλω να δείξω αύριο ότι είμαι μεγάλος παίκτης».

Η επόμενη ερώτηση που δέχθηκε από τους ρεπόρτερ αφορούσε την επιστολή του προς την Παρί, βάσει της οποίας ενημέρωσε την ομάδα του πως δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν.

«Η επιστολή αυτή δεν εστάλη στη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες, αλλά νωρίτερα. Δεν πίστευα ότι ένα γράμμα θα μπορούσε να… σκοτώσει κάποιον. Ύστερα από αυτές τις αντιδράσεις, δεν με ενδιαφέρει. Τίποτα δεν με εκπλήσσει πλέον» κατέληξε ο Γάλλος άσος, χωρίς να δεχθεί άλλες ερωτήσεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Απ’ την πλευρά του, ο προπονητής της Εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, στάθηκε στο πλευρό του Εμπαπέ, ο οποίος ορίστηκε αρχηγός της ομάδας τον Μάρτιο. «Συζητάμε πολλά πράγματα με τον Κιλιάν, είναι αρχηγός της ομάδας. Είναι αφοσιωμένος στο γκρουπ. Δεν είναι πιο… τσιτωμένος από το συνηθισμένο. Είναι πάντα στο επίκεντρο, λίγο περισσότερο πρόσφατα, αλλά αυτό δεν έχει καμία επίδραση σε αυτόν και καθόλου στην ομάδα».

To Top