Εμπαπέ στο Paris Match: “Δεν έμαθα ποτέ να χάνω, φέτος είναι καλή χρονιά για την Παρί”

Ο Κιλιάν Εμπαπέ παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλη της ύλης στο Paris Match, μιλώντας για τη ζωή του, την Παρί και τους μεγάλα ονόματα που ο σύλλογος έχει πλέον στο δυναμικό του, αλλά απέφυγε ωστόσο, να αποκαλύψει τα μεταγραφικά του σχέδια.

Σε μια μεγάλη συνέντευξη που δημοσίευσε την Πέμπτη (16/12) το περιοδικό Paris Match, ο Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε για τη ζωή του, ενώ απέφυγε να σχολιάσει το μέλλον του και τα σενάρια που τον θέλουν στο τέλος της σεζόν να αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γάλλος σταρ των Παριζιάνων, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει σημειώσει 13 γκολ και έχει μοιράσει 14 ασίστ με τη φανέλα της ομάδας σε 23 παιχνίδια, υποστήριξε ότι φέτος είναι μία καλή χρονιά για την Παρί.

“Όταν μιλάμε για καριέρα μπορεί να υπάρχει χώρος για το απρόβλεπτο. Το να δουλέψεις με τον εαυτό σου, να προκαλείς εκπλήξεις, είναι μέρος της ομορφιάς του αθλητισμού. Μπορεί να συμβούν πράγματα που αλλάζουν τα σχέδιά σου: είναι αδύνατο όμως να προβλέψω τι θα κάνω τα επόμενα 20 χρόνια.

Οι γονείς εξηγούσαν ότι ήταν καλύτερα έτσι, επομένως σε περίπτωση λάθους ή μίας κακής απόφασης δεν θα τους κατηγορούσα”, ανέφερε αρχικά ο Γάλλος, ο οποίος εν συνεχεία αναφέρθηκε και στην Παρί:

“Η Παρί έχει κάνει σημαντικές προσπάθειες για να βελτιώσει την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει τύχη, αλλά πρέπει να την προκαλέσεις και ίσως δεν το έχουμε κάνει αρκετά”, δήλωσε τονίζοντας ότι “φέτος είναι η καλή χρονιά”.

Την ίδια στιγμή υποστήριξε ότι το γεγονός ότι υπάρχουν τόσα πολλά αστέρια στην ομάδα δεν πρόκειται να βλάψει τη συνοχή τους. “Στην Παρί υπάρχουν πολλοί και τα αποτελέσματα είναι εκεί: κερδίζουμε τίτλους. Φυσικά, πρέπει να γίνονται παραχωρήσεις όταν δεν είσαι ο μόνος σταρ, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό είναι κακό. Το αντίθετο”, ενώ παραδέχθηκε πως δεν μπορεί να αντέξει την ήττα “γιατί δεν έμαθα ποτέ να χάνω”.

To Top