Εμπαπέ τέλος για τη Ρεάλ! H Παρί ανακοινώνει Βαϊνάλντουμ

Με την ιδέα ότι δεν πρόκειται να κάνει δικό της τον Κιλιάν Εμπαπέ έχει αρχίσει να συμβιβάζεται η Ρεάλ. Ο Γάλλος σταρ αποτελεί… διαχρονικό στόχο της «βασίλισσας» και σε κάθε μεταγραφική περίοδο τ’ όνομά του παίζει δυνατά.

Στην παρούσα φάση ωστόσο φέρεται να τελειώνει άδοξα η σχετική συζήτηση. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ, που αναφέρουν πλέον ότι οι Μαδριλένοι αποσύρονται από τη διεκδίκηση του παίκτη.

Ως αιτία γι’ αυτό παρουσιάζονται οι δηλώσεις του Νασέρ Ελ Κελαϊφί, στις οποίες ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο παίκτης να μείνει ελεύθερος ή να παραχωρηθεί, που φαίνεται ότι εξελήφθησαν ως «απαγορευτικό» για τους Μαδριλένους.

Την ίδια ώρα, μόνο η ανακοίνωση απομένει για να γίνει παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ. Ο Ολλανδός μέσος βρίσκεται στο Παρίσι, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και μέσα στην Τρίτη (8/6) αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους Παριζιάνους, όπως αναφέρει η «Equipe».

O 30χρονος έμεινε ελεύθερος από τη Λίβερπουλ, αφού το συμβόλαιό του με τους «reds» έληξε, βρέθηκε μια ανάσα από την Μπαρτσελόνα, αλλά τελικά θα γίνει κάτοικος Παρισιού, με τους Γάλλους να μην χρειάζεται να ξοδέψουν ούτε ευρώ για τη μεταγραφή του.

Εξάλλου, η Παρί βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος επίσης έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν. Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», προτίθενται να του προσφέρουν συμβόλαιο 5 ετών, με την πολυκοσμία που θα προκύψει ωστόσο στον «άσσο» της ομάδας να περιπλέκει κάπως την κατάσταση.

To Top