Εμπειρία και αντίληψη παιχνιδιού τα όπλα του Άρη στη μάχη της Κρήτης!

Η διοίκηση και το δήλωσε και το δείχνει εμπράκτως με την παρουσία του Λευτέρη Αρβανίτη ότι το σημερινό (17.00) στο Ρέθυμνο είναι ιδιαίτερο κρίσιμο και κομβικό ως προς την πορεία της ομάδας. Το ίδιο δήλωσε και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, αυτό μετέφερε και στους παίκτες του, που θέλουν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα θα κρίνει κατά πολύ τον τρόπο με τον οποίο θα ενισχυθεί ο Άρης για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, αλλά όχι μόνο αυτό. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο δίνονται “εξετάσεις” και αυτό έχει φροντίσει η διοίκηση να το περάσει προς πάσα κατεύθυνση.

Ο Άρης δεν έχει Αμερικανούς στο ρόστερ του, υστερεί σε ταχύτητα και εκρηκτικότητα, όμως από την άλλη πλευρά υπερτερεί σε εμπειρία και αντίληψη του παιχνιδιού και των ειδικών καταστάσεων και εκεί θα “χτυπήσει” το παιχνίδι.

Επιπροσθέτως, η προσθήκη του Βεργίνη στο ρόστερ, δίνει στον Αλεξανδρή άλλη μια λύση και στην οργάνωση και στο σκοράρισμα, κάτι που λογικά θα αποσυμφορήσει τους Πάσαλιτς και Καραποστόλου.

Το Ρέθυμνο είναι μια ομάδα που σαφώς δεν έχει σχέση με την περσινή, αλλά δεν είναι… αμελητέα ποσότητα. Διαθέτει αθλητικούς Αμερικανούς, εμπειρία και ικανότητα στο μακρινό σουτ με την παρουσία του Κόμματου και μέσα στην έδρα της γίνεται ακόμα καλύτερη.

 

To Top