ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εμπιστεύεται τους “παλιούς” ο Τερζής με… πινελιές “νέων” ενόψει Αραράτ

Το πρώτο παιχνίδι με την Αραράτ στην Αρμενία είναι προ των πυλών και ο Τόλης Τερζής μπορεί να μην έχει ανοίξει τα χαρτιά του, αλλά από το τελευταίο φιλικό τεστ με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας έδειξε κάποιες σκέψεις του. Ποιες είναι αυτές; Να στηριχθεί στους “παλιούς” του ρόστερ προσθέτοντας κάποιες… πινελιές νέων παικτών.

Θέση στο αρχικό σχήμα φαίνεται να έχουν οι Φαμπιάνο, Εμπακατά, Οντουμπάζιο, Νταρίντα, Ρουπ, Πάλμα και Γκρέι, όπως επίσης και ο Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος ανέβασε ρυθμούς και θα είναι διαθέσιμος να υπερασπιστεί την εστία του Άρη.

Από κει και πέρα μένει να δούμε ποια από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα έχουν τον πρώτο λόγο. Ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό είναι ένας από αυτούς, καθώς με την παρουσία του στο φιλικό με τους Κύπριους στο κέντρο απελευθέρωσε και το παιχνίδι των Νταρίντα-Ρουπ, που θα είναι οι εσωτερικοί μέσοι.

Ο Κάρλσον επίσης έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει στη μία πλευρά της επίθεσης, καθώς ο Σουηδός πέρα από την ποιότητα που διαθέτει φάνηκε ότι είναι έτοιμος και με αγωνιστικό ρυθμό, ενώ Ματαρίτα και Φεράρι είναι οι δύο νέοι που διεκδικούν τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του Λορέν Μορόν. Ο Ισπανός επιθετικός έκανε την πρώτη του προπόνηση την Κυριακή και η παρουσία του στο αρχικό σχήμα θα εξαρτηθεί από το επίπεδο ανταπόκρισής του στις δύο προπονήσεις πριν το ματς στην Αρμενία.

To Top