Εμπιστοσύνη στα γκολ της Αργεντινής και το «πονηρό» 2.13 των Γάλλων

Φουλ πρόγραμμα σε 3ο και 4ο όμιλο του Μουντιάλ, μπαίνουν στο χoρό η Αργεντινή του Μέσι, που έχει να ηττηθεί από το 2019 και η Παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία, αντιμετωπίζοντας Σαουδική Αραβία και Αυστραλία, αντίστοιχα. «Βατή» πρεμιέρα για τη φιλόδοξη Δανία κόντρα στην Τυνησία, πιο αμφίρροπο δείχνει το ματς του Μεξικού, με την Πολωνία του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι. 

Δείτε εδώ πως διαμορφώνεται η μουντιαλ βαθμολογια μετά τα ματς των δύο πρώτων ομίλων.

Στο μπάσκετ, ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο να διευρύνει το «απόλυτο» εκτός έδρας στη Euroleague, στο Τελ Αβίβ, κόντρα στη Μακάμπι.

104. Αργεντινή – Σαουδική Αραβία (12:00)

Ξεκινάμε την… περιήγηση στους αγώνες του Μουντιάλ, με τα αποκαλυπτήρια της Αργεντινής, που είναι το 2ο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι έχει… ξεχάσει πότε ηττήθηκε για τελευταία φορά, καθώς μετρά σερί-μαμούθ 25-11-0 σε όλες τις διοργανώσεις. Για 6η φορά βρίσκεται σε τελική φάση η Σαουδική Αραβία, έχει μόλις 3 νίκες σε 16 αγώνες. Δεν αναμένεται να δυσκολέψει ιδιαίτερα την «αλμπισελέστε». Ποντάρουμε στο Over 2,5 τέρματα Αργεντινής και το 2.13. 

105. Δανία – Τυνησία (15:00)

Με «όπλο» την εξαιρετική της παρουσία στο προηγούμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (ημιτελικά) ξεκινάει η Δανία. Πολύ καλή ομάδα με ταλαντούχους παίκτες που κάνει διαδοχικές υπερβάσεις τα τελευταία χρόνια. Οι Κρίστενσεν και Βιντ ξεπέρασαν μικροτραυματισμούς, οπότε ο προπονητής Κάσπερ Χιούλμαντ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Λίγα πράγματα από την Τυνησία, σε καμία από τις 5 προηγούμενες παρουσίες της σε τελική φάση, δεν προκρίθηκε από τη φάση ομίλων. Πάντως, ο προπονητής Καντρί το πιστεύει, δήλωσε πως αν η Τυνησία δεν περάσει στους «16» θα παραιτηθεί. Πληρέστερη ομάδα η Δανία, σε όλα τα επίπεδα, ποντάρουμε στο 2.07 του άσου με Over 1,5. 

106. Μεξικό – Πολωνία (18:00)

Από τις πιο συνεπείς ομάδες το Μεξικό, θα πραγματοποιήσει τη 17η συμμετοχή του σε τελική φάση, οι 8 είναι διαδοχικές. Μάλιστα και στις 8 ξεπέρασε τη φάση ομίλων, αλλά τέθηκε εκτός στους «16». Διαθέτει παίκτες με εμπειρία όπως οι Οτσόα, Γουαρδάδο, Μορένο, μεταξύ άλλων, ενώ στην αποστολή βρίσκεται και ο μέσος της ΑΕΚ, Πινέδα. Η Πολωνία διαθέτει έναν από τους κορυφαίους φορ στον πλανήτη, τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, αλλά συνολικά δεν έχει πετύχει κάτι στις δύο προηγούμενες μεγάλες διοργανώσεις. Η ποιότητα που διαθέτουν και οι δύο μεσοεπιθετικά, κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικό το 2.76 του συνδυαστικού Over 2,5 & G/G, στο οποίο και θα ποντάρουμε. 

107. Γαλλία – Αυστραλία (21:00)

Το βράδυ μπαίνει στη μάχη και η Παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία, που θέλει να γίνει μόλις η 3η ομάδα στην ιστορία που θα κάνει το back to back σε κατακτήσεις Μουντιάλ. Συναντά την Αυστραλία στην πρεμιέρα, όπως και το 2018, τότε κέρδισε με 2-1. Θα έχει απουσίες, κυριότερη του Μπενζεμά, που προστέθηκε σε αυτές των Καντέ, Πογκμπά, Ενκουνκού. Η Αυστραλία πήρε το δύσκολο μονοπάτι της Ασίας (μπορούσε να προκριθεί πιο εύκολα μέσω… Ωκεανίας) και τα κατάφερε να βρεθεί στο Κατάρ. Ποιοτικά, πάντως, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, σε φάση άμυνας θα είναι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Πολύ χαμηλά οι αποδόσεις σε άσο και Over, εμείς θα επιλέξουμε το 2.13 του να κερδίσει η Γαλλία και να πάρουν τουλάχιστον δύο κίτρινες οι Αυστραλοί. 

5221. Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός (21:05)

Κλείνουμε με Ευρωλίγκα και αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική. Με 4-4 η Μακάμπι, αλλά και 3 διαδοχικές ήττες στο θεσμό, πήρε ψυχολογία μετά τη νίκη την περασμένη Κυριακή, επί της Χάποελ, στο τοπικό ντέρμπι του Τελ Αβίβ, για το πρωτάθλημα Ισραήλ. Ο Ολυμπιακός έχει το «απόλυτο» 4/4 εκτός έδρας στη Euroleague, ενώ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας 4 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Ανεξαρτήτως του αν καταφέρει να διευρύνει το σερί του, πιστεύουμε πως θα βρει λύσεις επιθετικά και θα επιβεβαιωθεί το 1.86 του Over 81,5 πόντων. 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή

βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

To Top