ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εμπιστοσύνη στην ενδεκάδα των Χανίων, με μία μόνο αλλαγή…

Δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές σήμερα ο Νίκος Κωστένογλου, που εφαρμόζει το ρητο, “ομάδα που κερδίζει, δύσκολα αλλάζει….”.

Ο προπονητής του Άρη έχει φροντίσει να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του, ως προς τις τελικές του αποφάσεις για την αρχική ενδεκάδα, ωστόσο, έδειξε τη διάθεσή του να μην προχωρήσει σε πολλές αλλαγές.

Συγκεκριμένα, αφήνει στον πάγκο τους Καράμπελα και Τσουμάνη που είναι η φυσική τους θέση και χρησιμοποιεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, για δεύτερη σερί ματς τον Τζανακάκη με τον Μπούρμπο να παίζει στο δεξί. Τέρμα ο Διούδης και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ταυλαρίδης-Σόουζα. Ο 37χρονος αμυντικός, επέστρεψε στη διάθεσή του και δεν αποκλείεται να είναι η μόνη του αλλαγή από την ενδεκάδα στα Χανιά.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστεί ο Βασίλγς Ρόβας, με τον Πίτου Γκαρσία στο πλευρό του και μπροστά τους τον Ανδρέα Τάτο σε ρόλο δεκαριού, καθώς θα επιμείνει σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Αριστερά στην επίθεση, παραμένει ο Μπάμπης Παυλίδη αντί του Λούκα Μιλούνοβιτς. 0 25χρονος μέσος είχε αγωνιστεί σε αυτή τη θέση και στο μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα στα Χανιά, ικανοποιώντας τον Νίκο Κωστένογλου.

Δεξιά θα αγωνιστεί ο Μάρκος Ντούνης και στην κορυφή της επίθεσης, μόνος του, ο Μπράνα Ίλιτς.

To Top