Εμπιστοσύνη στους «άσους» της Φλουμινένσε και του Χιούστον‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Μετά το χαλαρό ποντάρισμα των προηγούμενων ημερών επιστρέφουμε σήμερα δριμύτεροι με στοιχηματικές ευκαιρίες από τα πρωταθλήματα της Βραζιλίας, της Αμερικής αλλά και ένα σημείο από τα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 που θα γίνει το καλοκαίρι στο Ισραήλ.

Στα «Μονά» πάμε δυνατά με δύο 40άρια πονταρίσματα στον «Άσσο» της Φλουμινένσε κόντρα στη Σάντος σε απόδοση 1.65 στην Expekt και στον «Άσσο» του Χιούστον με αντίπαλο το Σολτ Λέικ που πληρώνει 2.00 στην Interwetten. Αυτές είναι οι προτάσεις της ημέρας που συμπληρώνονται από ένα τρίτο σημείο από το Ευρωπαϊκό Πρωτάλθημα U21. Συγκεκριμένα επιλέξαμε το over 2.5 στην αναμέτρηση Ουγγαρία – Ιρλανδία, που προσφέρεται σε απόδοση 2.05 στην William Hill.

Στις «Μπόμπες» τώρα επιλεξαμε το Χ2 της Σπορτ Ρεσίφε μέσα στην έδρα της Παλμέιρας σε απόδοση 2.68 στην Pinnacle, ελπίζοντας πως το θετικό σερί των τελευταίων ετών που έχουν οι φιλοξενούμενοι θα συνεχιστεί.

Στο «Τένις» το US Open έχει μπει στην τελική του ευθεία και μπορεί η μεγάλη χθεσινή έκπληξη, ο αποκλεισμός του Φέντερερ από τον Μπέρντιχ, να προκάλεσε αίσθηση σε όλο τον κοσμο, όμως εμείς «πληρωθήκαμε» το over 3.5 σετ που είχε προβλέψει ο tipster μας σε απόδοση 1.85. Σήμερα πάμε με την «έκπληξη» στην μεγάλη αναμέτρηση του Τιπσάρεβιτς με τον Φερέρ καθώς θα στηρίξουμε τον «Τipsa» για νίκη σε απόδοση 3.38 στην Pinnacle.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση της σημερινής πρότασης στο Τένις

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και Τένις, διαβάστε τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

To Top