ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Εμπλοκή” με Χατζισαφί λόγω Τράκτορ, εξετάζει εναλλακτικές επιλογές ο Άρης

Μόνο εύκολη υπόθεση δεν αποδεικνύεται το “διαζύγιο” του Εχσάν Χατζισαφί με την Τράκτορ, καθώς οι δύο πλευρές δεν βρίσκουν σημείο επαφής, με τον Άρη να εξετάζει ήδη εναλλακτικές επιλογές.

Ο Ιρανός προσπάθησε μέσω της Ομοσπονδίας του Ιράν να μείνει ελεύθερος, γνωστοποιώντας ότι η Τράκτορ του χρωστάει 100.000 ευρώ, όμως αν και περίμενε… δικαίωση, εν τέλει η Ομοσπονδία στηρίζει την Κυπελλούχο, η οποία πλέον απαιτεί 300.000 ευρώ για να τον αφήσει ελεύθερο, καθώς έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο.

Πρόκειται για ένα… σήριαλ, με πολλά ακόμα επεισόδια όπως φαίνεται, με την εξέλιξη αυτή να βάζει σε σκέψεις τους ιθύνοντες του Άρη, που βλέπουν την εμπλοκή στην μεταγραφή του Ιρανού και ήδη εξετάζουν εναλλακτικές επιλογές, με ανάλογα αγωνιστικά στοιχεία.

Οι “κιτρινόμαυροι” μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσύρει οριστικά το ενδιαφέρον τους και θα περιμένουν για λίγο ακόμα, μήπως και αλλάξει κάτι. Η επιθυμία της Τράκτορ είναι να μην δώσει όλα τα χρωστούμενά της στον παίκτη και μένει πλέον να φανεί πως θα το χειριστεί ο ίδιος.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον μείνει ελεύθερος σύντομα, ο Άρης έχει επικοινωνήσει με την ελληνική πρεσβεία στο Ιράν, προκειμένου να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, που έχει πολλά περισσότερα εμπόδια πλέον, απ΄οτι θα περίμενε κανείς τα τελευταία 24ωρα.

To Top